Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Spring Hotel Vulcano 4****

Tenerife, , Spanyolország
Központi, mégis nyugodt helyen fekvő szálloda Playa de las Americason. A Las Vistas strandtól csak a parti sétány választja el. Playa de las Americas nyüzsgő központja különböző vásárlási és szórakozási lehetőségekkel, éttermekkel és bárokkal csak pár perc gyalog. A menetrend szerinti busz megállója 150 m-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 30 perc. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, társalgó, étterem nemdohányzó résszel, bár, piano-bár, internetsarok (térítés ellenében), WIFI a recepción és a bárban ingyenesen valamint fodrászat. A szépen kialakított kertben 2 édesvizű úszómedence (az egyik fűthető), napozóterasz és pool-bár. Napágyak a medencénél ingyenesen, törölközők térítés ellenében. Összesen 371 szoba és liftek. Figyelem! A szálloda 16 éven aluli vendégeket nem fogad!

Szobák
A1A/A2A: Minibár (térítés ellenében), légkondicionálás, bérelhető széf, kábel-TV, WIFI (térítés ellenében), telefon, fürdőszoba, zuhanyozó, WC, hajszárító és balkon.
A1B/A2B - Superior-szobák: Tágasabbak, széf, fürdőköpeny, strandtörölköző, medencére néző balkon vagy terasz.
A2K - Komfort Plus-szoba: A felsőbb emeleteken helyezkednek el és medencére nézők.

Szolgáltatások a közös terekben
Úszómedencék, napozóterasz napernyőkkel és nyugágyakkal a medencénél, squash, minigolf, boccia, asztalitenisz, felnőtt animáció, miniklub, masszázs, büfé étterem, bárok, fodrászat, szépségszalon, wifi lehetőség.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS