Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

El Mouradi Beach 4****

Hammamet, , Tunézia
Fekvése: Az El Mouradi szállodalánc legújabb tagja, melyet gyerekes családoknak, fiataloknak, pároknak ajánlunk.
A kellemesen, barátságosan kialakított, közvetlen homokos tengerparton található szálloda Hammamet és Nabeul között, Hammamet központjától kb. 5 km-re, Nabeul központjától kb. 7 km-re fekszik. A monastiri repülőtértől 110 km-re (kb. 1 óra 25 perc transzferidő), míg az enfidhai repülőtértől 50 km-re (kb. 35 perc transzferidő) helyezkedik el. A hotelt egy impozáns gondozott park veszi körül buja zöld növényzettel: pálmafákkal, hibiszkusszal és leanderekkel.

Szobák
A családias hangulatú szálloda 223 szobával rendelkezik. A légkondicionált szobák telefonnal, szatellit Tv-vel, mini hűtővel, fürdőszoba/WC-vel, terasszal vagy erkéllyel vannak felszerelve. Térítés ellenében széf bérelhető. A szobák kertre, medencére vagy térítés ellenében tengerre nézők. Foglalható egyágyas szoba, kétágyas szoba, háromágyas szoba, valamint négyágyas szoba (2 felnőtt+2 gyerek 12 éves korig).

Szolgáltatások a közös terekben
Az épületben 24 órás recepciószolgálat, business center és konferenciaterem szolgálja a vendégek kényelmét. Az all inclusive utasok számára ingyenesen elérhető a vezeték nélküli internet-szolgáltatás. A medencék mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők ingyen állnak vendégeink rendelkezésére. A strandtörülközőért letétet kell fizetni, míg a matrac díja 2 TND/nap.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Kertjében felnőtt-, és gyermekmedence található medence melletti bárral. Belső medencéje a nyári szezonban zárva tart. Különböző sportolási lehetőségek mind a szállodában, mind a tengerparton: két teniszpálya, vízi sportok, játszótér, mini klub a gyerekeknek, térítés ellenében: jakuzzi, török fürdő, szauna, masszázs, kajak, vízibicikli, banán, parasailing.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS