Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Aquis Agios Gordios Beach 4****

Agios Gordios, , Görögország
A kitűnő szolgáltatásokat nyújtó hotel mindössze 19 km-re fekszik a korfui repülőtértől és a fővárostól, Agios Gordios üdülőfalu központjától pedig kb. 600 méterre. A szálloda kizárólag 18 év feletti vendégeket fogad.

A hotel közvetlenül a finomhomokos-sziklás strandon fekszik, ahol a napernyők és a napozóágyak használata térítés ellenében, a strandtörölközők letét ellenében vehetők igénybe.

Szobák
A szálloda összesen 246 újonnan felújított szobával rendelkezik. A kétágyas tengerre néző deluxe szobák mindegyike erkéllyel, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, műholdas LCD tv-vel, dvd és cd lejátszóval, telefonnal, wifi kapcsolattal, kis hűtővel, kávéfőzővel, hajszárítóval és bérelhető széffel rendelkezik. A kétágyas bungaló szobák berendezése a deluxe szobákéval azonos.

Szolgáltatások a közös terekben
Medence napágyakkal és napernyőkkel, étterem, 4 bár, nappali és esti animációs programok, témaestek hetente, élő zene, wifi kapcsolat a szálloda egész területén, szauna, fitneszterem, teniszpálya. Térítés ellenében: mosoda, orvosi ellátás, vízi sportok, spa- és wellness szolgáltatások, jacuzzi, asztalitenisz, ajándékbolt.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS