Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Club Side Coast 5*****

Side, , Törökország
A repülőtértől kb. 60 km-re, Side központjától 10 km-re, Manavgattól 13 km-re fekszik a 2006-ban nyílt szálloda, Colakli üdülőtelepen. Ha itt nyaralunk, nem hagyhatjuk ki a közeli Manavgat látnivalóit: hajótúrát a Manavgat-folyón, mely egyenesen a tengerbe ömlik, így alkalmunk lehet sós és édes vizű fürdőzésre is. Manavgatban hetente kétszer piacot rendeznek, melyet feltétlenül érdemes megnézni. Ha itt járunk, Sidét is látni kell: a város történelmi központjában a csodálatos ókori romok mellett rengeteg szórakozási és vásárlási lehetőség várja az odalátogatókat.

Strand: a hotel a homokos tengerparttól 450 méterre fekszik, a strandot gyalogosan, vagy a szálloda által üzemeltetett, 10 percenként közlekedő járattal közelíthetjük meg. A strandon a napernyők, napozóágyak, és strandtörölközők ingyenesen igénybe vehetők.

Szobák
A szálloda 143 standard szobájának mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, bérelhető széffel, műholdas tv-vel, minibárral, erkéllyel, telefonnal, internet-csatlakozási lehetőséggel és hajszárítóval rendelkezik. Az alacsonyabb kategóriájú szobák a standard szobáknál kisebb mértékű komfortfokozattal rendelkeznek, elhelyezkedésük, kilátásuk vagy méretük miatt. A családi szobák két helyiségből állnak, a felszereltségük megegyezik a kétágyas szobákéval.

Szolgáltatások a közös terekben
Étterem, a'la carte étterem, 5 bár, medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 2 csúszda, fitneszterem, animációs programok, törökfürdő, szauna, asztalitenisz, strandröplabda. Térítés ellenében: masszázs, internet, biliárd, teniszpálya, mosoda, orvosi ellátás, strandtörölközők cseréje, fodrászat, üzletek, törökfürdő kezelései.

Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub (4-12 éves korig).

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, kávé/tea/sütemény, éjféli leves, minden helyi alkoholos és alkoholmentes ital (10:00-24:00 között), a´la carte étterem egyszeri alkalommal, strandbár 12:00-17:00 között, víz a minibárból (naponta töltve). Térítés ellenében: import italok, frissen facsart gyümölcslé, italok a diszkóban, szobaszerviz, minibár fogyasztás.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS