Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Palm Bay Hotel 3***

Sissi, , Görögország
Fekvése: A Palm Bay hotel Sissiben található, kb. 30 km-re a nemzetközi repülőtértől. Sissi bámulatos tengerparti szakaszokkal, öblökkel rendelkezik, a turizmus ellenére mit sem veszített egyszerű halászfalu hangulatából. A szálloda közvetlenül a sziklás tengerparti szakaszon fekszik, homokos strand a hoteltől 700 m-re található. A falu központja egy rövid sétával elérhető, ahol számos taverna és üzlet várja a vendégeket. Elsősorban a nyugalomra, pihenésre vágyó utasainknak ajánljuk ezt a görög stílusban épült, csodálatos virágokkal és pálmafákkal teli kertben fekvő szállodát.

Szobák
A szálloda szobái ízlésesen berendezettek, telefonnal, tévével, légkondicionálóval, kis hűtővel, széffel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
24 órás recepció, medence, a szálloda területén a napozóágyak, napernyők ingyenes használata, kávézó, étterem, parkoló, csodálatos kert függőágyakkal. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS