Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Grand Plaza Resort & Aqua Park 4****

Hurghada, Main Road Hurghada - Safaga, P. O. Box 376, Hurghada, Egyiptom
A szálloda az ötcsillagos Grand Plaza Hotel testvérszállodája, mely a repülőtértől 5 km-re, a központtól 8 km-re, az üzletektől kb. 3 km távolságra, a tengerparttól 400 méterre fekszik. Az utasok mindkét szálloda szolgáltatásait szabadon használhatják. Aqua parkja miatt minden korosztály számára ajánlott.

Szobák
A szálloda 199 szobával és lakosztállyal rendelkezik. Valamennyi szoba légkondicionált, tévével, telefonnal, széffel, kis hűtővel, tea és kávékészítéshez szükséges eszközökkel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások a közös terekben
Aqua park, felnőtt medencék (télen fűtött medence), gyermekmedence, óriás sakk, társasjátékok, petang, asztalitenisz, teniszpálya, darts, strandröplabda, biliárd, fitnesz és egészségközpont. Animációs programok, melyek magukba foglalják az aerobik órákat, vízi tornát, strandröplabda játékokat, tánc - és főző leckéket, különböző versenyeket, esti show műsorokat. Vízi sportok a Grand Plaza tengerpartján: vízi sí, banán, üvegfenekű hajó, búvárközpont. Egyes szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe! Mini klub (4-12 éves korig), 24 órás gyermekfelügyelet, üzletek, fodrászat, business center, WIFI, faxolási lehetőség, orvosi ügyelet, bank, pénzváltó. A napágyak és a napernyők a medencénél és a tengerparton ingyenesen vehetők igénybe.

Étkezési lehetőségek, bárok
All inclusive ellátás.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS