Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Royal Albatros Moderna 5*****

Sharm El Sheikh, , Egyiptom
A kétszintes szálloda a Nabq-öböl homokos partján épült. A központba minibusszal lehet eljutni (illetékért). Minden korosztály, de főképp a búvárkodás kedvelőinek ajánlott hotel. távolság a tengerparttól: közvetlen
távolság a repülőtértől: 11 km
távolság a központtól: 23 km
távolság a bevásárlási lehetőségektől: 2 km homokos, köves, korallos part
napágyak és napernyők illetékmentesen

Szobák
A kétszintes épületekben összesen 404 szoba található, ebből 20 családi szoba és 14 lakosztály. A standard szobák a medencére, a kertre vagy a tengerre néznek. Minden szoba légkondicionált, tévével, telefonnal, minibárral, kávé- és teafőzési lehetőséggel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
Éttermek, bárok, medencék, gyermekmedence, orvosi szolgáltatás, széf, mosoda, teniszpályák, strandröplabda pálya, aerobic, fitneszterem, búvárkodási lehetőség, darts, kerti sakk, asztalitenisz, kerékpárbérlés, minigolf, biliárd, wellness szolgáltatás (szauna, jacuzzi, gőzfürdő, masszázs), fodrász, animációs programok, diszkó, különféle üzletek, valamint ingyenes buszjárat Naama Bay-re. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS