Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Jumeirah Beach Hotel 5*****

Dubai, , Egyesült Arab Emirségek
Elhelyezkedés: az Arab-öböl partján nyílt, hullámot formázó, 6*-os hotelnek tartott szálloda a világ egyik leghíresebb és legszínvonalasabb luxushotele. Minden igényt kielégítő szolgáltatásaival teszi az ott pihenők napjait felejthetetlenné. A repülőtértől 25 km-re fekszik. Dubai főbb látnivalói, a Burj Al Arab, a Burj Dubai, a Zayed Sheikh Road, az aranypiac, a fűszerpiac, a Dubai Creek taxival könnyedén megközelíthetők. A közelben található a Mall of Emirates bevásárlóközpont és a Medinat Jumeiah is, ami egy hangulatos üdülőkomplexum, ideális esti szórakozáshoz, vásárolgatáshoz, egy hűs ital vagy egy ízletes vacsora elfogyasztásához.

Strand: a szálloda közvetlenül a homokos parton épült, saját, lassan mélyülő, gyermekek számára is ideális, homokos stranddal rendelkezik.

Szobák
Szobák: az 598 szoba és lakosztály mindegyike tv-vel, légkondicionálóval, hajszárítóval, minibárral, széffel felszerelt, és mindegyik szobából csodálatos kilátás nyílik az Arab-öbölre. A szobák minimális alapterülete 50 m2.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: 5 medence. Térítés ellenében: medence-bár, kávézó, 23 étterem és bár, köztük olasz, arab, argentin, ázsiai, német, mexikói és halétterem, teniszpályák, vízi sportok, golf, edzőterem, jóga, szauna és gőzfürdő, masszázs, jacuzzi és még számtalan luxusszolgáltatás.

Gyermekeknek: Wild Wadi Water Park számtalan csúszdája és vízi attrakciója, kids club, játszótér.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS