Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Dubai Marine Beach 5*****

Dubai, , Egyesült Arab Emirségek
Elhelyezkedés: Az 1989-ben nyílt szálloda a Jumeirah Beach Road-on található, alig 10 percre Dubai városközpontjától és negyed órára a nemzetközi repülőtértől. A szálloda az egyetlen olyan hotel, mely már a tengerparton, de mégis Dubai város szívében fekszik, így ideális mindenkinek, akár üzleti, akár üdülési céllal érkezik Dubaiba. A hotelhez tartozó rendkívül színvonalas éttermek, bárok és diszkók széles körben népszerűek a szállodán kívülről érkezők között is, ezek azonban nem zavarják a nyugodt pihenést, mert a hotel területének másik oldalára néznek.

Strand: a szálloda saját, lassan mélyülő, gyermekek számára is ideális, homokos stranddal rendelkezik.

Szobák
a 195 ízlésesen berendezett, 2004-ben teljesen felújított, luxus színvonalú szoba mindegyike központi légkondicionálóval, fürdőszobával, minibárral, telefonnal, széffel felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
2 medence napernyőkkel és nyugágyakkal. Térítés ellenében: medence-bár, teniszpálya, edzőterem, business center, fodrászat, boltok, pénzváltás, bébiszitter, autóbérlés, mosoda, 12 étterem, köztük olasz, thai, mexikói, libanoni, kubai, francia és halétterem, szauna és gőzfürdő, Aroma Spa: különféle arc és testkezelések, üzletek.

Gyermekeknek: gyermekmedence. A 2-4 év közötti gyermekek részére a hotel nem biztosít ágyat, a szülők között lesznek elhelyezve.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS