Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Electra Palace Hotel 5*****

Ialyssos, , Görögország
A két épületből álló, 6 szintes, 308 szobás, art deco stílusú, deluxe szálloda a repülőtértől 7 km-re, Rodosz városától 9 km-re fekszik, Ialyssos központjától kb. 1 km-re. A hotelt 2007-ben teljesen felújították. A szállodát azon vendégeinknek ajánljuk, akik egy elegáns hotelben szeretnének nyaralni, kiélvezve az all inclusive ellátás nyújtotta számtalan szolgáltatást. Ialyssos teljesen összeépült már Ixiával, a két települést együttesen ma Triandának hívják. A város központjában számos étterem, bár, szórakozóhely várja a turistákat, megszámlálhatatlan üzlet árulja portékáját a bundától a strandfelszerelésig. Bármit is hagytunk otthon, itt biztosan megtaláljuk. A vacsora után érdemes egy nagy sétát tenni, miközben megihatunk egy kellemesen hűsítő koktélt valamelyik bárban.

Szobák
A 2006-ban felújított elegáns szálloda 308 szobájának mindegyike légkondicionált, telefonnal, tévével, rádióval, elektronikusan zárható széffel, kis hűtővel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. Teázási és kávézási lehetőség biztosítva van.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda közvetlenül a kristálytiszta vizű, homokos-kavicsos tengerparton fekszik (gyermekek számára fürdőcipő viselését javasoljuk). A strandon a szálloda vendégei ingyenesen használhatják a napernyőket és napozóágyakat.
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-24:00 között), délutáni snack. Térítés ellenében: kínai és olasz a´la carte étterem (előzetes foglalással), import italok, minibár fogyasztás.
Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, éttermek, medence bár, snack bár, lobby bár, lounge bár, animáció, jacuzzi, kosárlabda, röplabda, teniszpálya, tv-szoba, íjászat, asztalitenisz, wifi kapcsolat a közös helységekben. Térítés ellenében: fitneszterem, szauna, üzletek, mosoda, masszázs, szépségszalon, szobaszerviz, vízi sportok, internetkávézó, gyermekfelügyelet.
Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér, miniklub, tiniklub.
Szobák: a szobák mindegyike elegánsan berendezett, erkélyük a tengerre, a medencére vagy a kertre néz. Minden szoba légkondicionálóval, műholdas tv-vel, laptop méretű széffel, minibárral, kávé- és teafőzővel, hajszárítóval, széffel, wifi kapcsolattal (térítés ellenében) valamint telefonnal rendelkezik.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS