Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Majestic Spa Hotel 4****

Zakynthos, , Görögország
Laganason, a mindig mozgalmas üdülővárosban, abszolút városközpontban, az örökké pezsgő főutcától kb. 30 m épült, több épületből álló (főépület és melléképületek), jól felszerelt wellness részleggel rendelkező, részvételi díjban és színvonalban is inkább a 4*-os kategóriához közeli szálloda, a tengerparttól és a homokos strandtól ötszáz méterre található. A szálloda környékén és közelében több üzlet, szupermarket, taverna, bár, night club, diszkó található.

Szobák
minden szoba szépen berendezett, légkondicionált, fürdőszobás, hajszárítóval, lcd tv-vel, telefonnal és minihűtővel felszerelt. A szobákhoz erkély tartozik szárazföldre vagy medencére néző kilátással. Térítés ellenében széfbérlés a helyszínen igényelhető.

Szolgáltatások a közös terekben
recepció, lift, étterem, bár, medencebár, szobaszerviz, szépségszalon, Tv szoba, ruhatisztítás, konferencia termek, parkoló, internet kávézó (wifi térítés ellenében kb. 3 euró/óra).

Sport és szórakozás: belső udvaron, úszómedence és gyermekmedence, napozóterasz, nyugágyak és napernyők, melyek a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe. Térítés ellenében: Spa, szauna, törökfürdő, pezsgőfürdő, trópusi zuhany, fűtött-fedett medence, edzőterem, masszázs, szépségterápiás kezelések, kozmetika, strandtörülköző szerviz, biliárd, asztalitenisz, biliárd. Hetente többször napközbeni és esti programok, élőzene. A városközpontban szórakozóhelyek sokasága található.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS