Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Zefir Beach Hotel 3***

Napospart, , Bulgária
A Hotel Zefir Beach szállodát, mely mindössze 50 m-re fekszik a homokos tengerparttól, különösen ajánljuk gyerekes családoknak. Barátságosan berendezett, kényelmes családi szobáival kitűnő választás kisebb és nagyobb családok számára egyaránt. Gyermekmedence, csúszda és játszótér várja a kisgyermekeket. Különösen ajánljuk gyerekes családoknak. Az üdülőterület déli részén fekszik. A sekély, homokos tengerpartot a dűnéken keresztül érhetjük el (kb. 50 m-re). Éttermek és kis üzletek a szálloda közelében. A busztranszfer a repülőtérről kb. 40 perc. A kedvelt, 275 szobás, 4 szintes szállodában a vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval és bérelhető széfekkel, ingyenes WIFI a lobbyban, bár, teraszos étterem, üzletek és lift. A kertben édesvizű úszómedence, napozóterasz és pool-bár. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében.

Szobák
A1B/A2B: A barátságosan berendezett szobákban zuhanyozó, WC, SAT-TV, hűtőszekrény, telefon és balkon.
A1A/A2A: Szobák a medence oldalán.
A2E - Családi szobák: 2 kétágyas szoba összekötő ajtóval.
A2D - Családi szobák: 2 kétágyas szoba összekötő ajtóval, a kert vagy a medence oldalán.
Foglalható Joker-szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
A kedvelt, 275 szobás, 4 szintes szállodában a vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval (bérelhető széfek) és ülősarkokkal, lobby-bár, teraszos étterem nemdohányzó-résszel, üzletek, kávézó és lift. A kertben édesvizű úszómedence, külön gyermekmedence csúszdával és pool-bár. Napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel (a strandon csak térítés ellenében). Játszótér és német nyelvű gyermekanimáció.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS