Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Magnus Klause Hotel 3***

8630 Mariazell, Hauptplatz 7., Ausztria
A szálloda Mariazell központjában, a Fő téren, a híres bazilika mellett helyezkedik el, karnyújtásnyira a környék nevezetességeitől. Az épület egyike a legszebb hoteleknek a városban, ami a teljes átépítésnek is köszönhető.

Az új, tágas étterem, közel 70 fő befogadására alkalmas. Al a carte és napi menü közül választhatnak a vend​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​égek. A bárban este 10-ig tölthetik kellemesen szabadidejüket.

Szobák
Szállodánk összesen 30 szobával - közel 70 ággyal rendelkezik. Vendégeink választhatnak egy-, két-, illetve több ágyas szobánk közül. Három kategória: standard, panorámás és VIP szobák.
Mindegyik szoba saját zuhanykabinos fürdővel rendelkezik. Felszereltségük: műholdas TV, miniszéf, hajszárító. A nagyobb szobákban kanapé gondoskodik még a nagyobb kényelemről. A panorámás szobákból gyönyörű kilátás nyílik a Fő térre, a bazilikára és a környéket körülölelő hegyekre.

Szolgáltatások a közös terekben
Kedvezményes síbérlet, ingyenes Wi-fi az egész hotel területén, ingyenes parkolás, lift, bár, sítároló. Síszállás vagyunk, 200 méterre található a Bürgeralpe kabinos felvonója. Személyzetünk magyar nyelven is beszél. Családias hangulat.

Étkezési lehetőségek, bárok
A szobák félpanziós ellátással is foglalhatóak, ami gazdag büféreggelit és háromfogásos menüvacsorát foglal magába.
Vegetáriánus, valamint liszt- és tejérzékenyek számára külön étrend kérhető.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS