Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Dream Noelia Sur Hotel 4****

Tenerife, , Spanyolország
Központi fekvése, kellemes légköre és kitűnő szolgáltatásai miatt a vendégek körében kedvelt szálloda. Playa de las Americas központjában fekszik. A strand kb. 800 m-re. Bevásárlási és szórakozási lehetőségek a közelben. A busztranszfer a repülőtérről kb. 30 perc. A szállodában rendelkezésre áll étterem, bárok, fodrászat, internetsarok (térítés ellenében), WIFI (térítés ellenében) és kis üzlet. Tetőterasz naturista napozórésszel. A kertben édesvizű úszómedence, napozóterasz, napágyakkal és napernyőkkel, homokos napozórész valamint pool-/snack-bár. Törölköző kaució ellenében (csere térítés ellenében). 416 szoba 5 emeleten és liftek.

Szobák
A1L/A2L: A modern dizájnszobákban telefon, SAT-TV, hűtőszekrény (térítés ellenében), bérelhető széf, légkondicionálás, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz. A2M: Medencére nézők.A2K - Komfort Plus-szobák: A magasabb emeleteken elhelyezkedő dizájnszobák. A1P/A2P - Komfort Plus-szobák: A 3. emeleten elhelyezkedő szobák nem dizájn berendezéssel.A2I/A3I - Junior-suitek: Nem dizájnszobák, pezsgőfürdővel a fürdőszobában.Foglalható egyszerűbb berendezésű, földszintes, teraszos Joker szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Gyermekmedence és mini-klub (4-12 éveseknek). Animációs programok. Esténként show-műsorok és élőzene. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában A1L, A1P.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS