Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Karlova Prague Apartments Apt.

11000 Prága, Karlova 32, Praha 1, Csehország
A Karlova-Prague apartmanok kényelmes, igényes berendezésük, családias hangulatuk miatt ideálisak családoknak, társaságoknak. A szállás Prága Óvárosának szívében, a Károly-hídtól néhány méterre található, így a város főbb nevezetességei könnyen elérhetők.

Szobák
Az 'apartman no.2.' az épület 2. emeletén található. A 40 négyzetméteres alapterületű helyiség tágas nappalival, konyha sarokkal, hálószobával (1 franciaággyal vagy 2 különággyal) és fürdőszobával rendelkezik. Igény esetén a nappali 1-2 fő részére pótággyal kibővíthető. Az apartman műholdas TV-vel, mosógéppel, tűzhellyel, sütővel, kávé/teafőzővel, kenyérpirítóval, edényekkel és evőeszközökkel felszerelt. Befogadóképessége: 2-4 fő.

Az 'apartman no.3.' a ház 3. emeletén helyezkedik el. A 40 négyzetméteres alapterületű apartmanban tágas nappali, konyhasarok, hálószoba (1 franciaággyal) és fürdőszoba található. A nappaliban lehetőség van + 1-2 fő elhelyezésére. Az apartman rendelkezik műholdas TV-vel, mosógéppel, tűzhellyel, sütővel, kávé- és teafőzővel, kenyérpirítóval, edényekkel és evőeszközökkel. 2-4 fő részére ajánlott.

A tetőtéri, 55 négyzetméteres apartman 2 szinten, a 4. és 5. emeleten helyezkedik el. A tágas konyha hűtőszekrénnyel, tűzhellyel, kávé- és teafőzővel, edényekkel és evőeszközökkel, asztallal és 4 székkel felszerelt. A nappali és a hálószoba is kibővíthető. A modern fürdőszobában mosógép is található. Az apartman 2-7 fő elhelyezésére alkalmas.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS