Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Alemagna Hotel 4****

30020 Bibione, Via Michelangelo, 17, Olaszország
Az elegáns szálloda Lido del Sole nyugodt és zöld fenyvessel övezett részének szívében található. Gyalog vagy kerékpárral is rövid időn belül megtehető távolságon belül található a hotelhez tartozó saját strand (kb. 200 méterre), egy gyógyfürdő központ és a város bevásárló övezete.

Az ár tartalmazza a strandszervizt (2 napozóágy + 1 napernyő).

Bibione-ban bevezették az idegenforgalmi adót melynek mértéke 0,5 €/fő/éj maximum 5 €/fő, Június 01- től Augusztus 31.-ig
Érkezéskor a helyszínen fizetendő!
Kivétel:
  • Gyermek 2 éves korig
  • Mozgássérült
  • Csoportok esetén buszsofőr és idegenvezető


Szobák
A 2002-es felújítás után minden szobát úgy alakítottak ki, hogy ideális feltételeket biztosítsanak a nyugalmas pihenéshez. A szobák új bútorozást, természetes színeket kaptak, valamint olyan alapvető kiegészítőkkel szerelték fel, mint műholdas TV, telefon, minibár, széf. Továbbá tartozik hozzájuk fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval és erkély. Akik a naplementében is szeretnének gyönyörködni, válasszák a Junior vagy a családi lakosztályt.

Szolgáltatások a közös terekben
A szállodához tartozó medencét a vendég gyermekek és felnőttek is igénybe vehetik. Továbbá rendelkezésre áll saját pakoló, kert játszótérrel, ingyenes kerékpár szolgáltatás, mosoda, TV szoba, társalgó, terasz, valamint légkondicionálás és fűtés. Internetezési és faxküldési lehetőség van. Az épület a mozgássérült vendégek számára sem jelent akadályt. A háziállatokat szívesen látják.

Étkezési lehetőségek, bárok
A szálloda éttermében rendszeresen szerveznek gálavacsorát, készítenek hagyományos ételeket, illetve kérésre ünnepi vacsora is rendelhető születésnapra, évfordulóra és egyéb eseményekre. Az éttermen kívül koktélbár is várja a kedves vendégeket.


Ellátás: reggeli, kérésre félpanzió és teljespanzió is igénybe vehető, büfé rendszerben.

A gyermekkedvezmény két felnőttel egy szobában, harmadik ágyon történő elhelyezés esetén érvényes, és a felnőttek a kétágyas szoba árát fizetik.

Ajánljuk
További szállásajánlatainkról érdeklődjön kollégáinknál!

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS