Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Maimonides Hotel 3***

14003 Córdoba, Torrijos, 4, Spanyolország
A szállodát 2000-ben teljesen felújították, hogy minden szolgáltatása megfeleljen az előkelő vendégek igényeinek. Az épület a Zsidó Negyed szívében található, csupán néhány méterre a híres mecsettől és szintén közel a konferenciaközponthoz.

Szobák
A szálloda 82 jól felszerelt, kényelmes szobát kínál különleges kilátással az óvárosra. A szobák légkondicionáltak, fürdőszobával, hajszárítóval, telefonnal, műholdas TV-vel, fűtéssel, széffel, minibárral és vezeték nélküli internetcsatlakozással rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
A szállodában található jól felszerelt üzleti központ, amely gondoskodik az utazó vezetők igényeiről. Lehetőség van konferenciák rendezésére, parkolásra, valamint a mozgáskorlátozottak részére segítséget nyújtanak.

Étkezési lehetőségek, bárok
Étkezési lehetőség a hotel éttermében, ahol ízletes helyi és környékbeli különlegességeket, valamint a nemzetközi konyha kitűnő ételeit készítik el.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS