Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Atenea Mar 4****

08019 Barcelona, Paseo García Faria, 37-47, Spanyolország
A szálloda a tengerparton fekszik, és közvetlen kapcsolattal rendelkezik a Nova Mar Bella strandhoz. A Kongresszusi Palota, az állatkert és a Villa Olimpica a közelben találhatók.

Szobák
A szálloda 187 szobával és 4 lakosztállyal rendelkezik. Minden szobából csodálatos kilátás nyílik a tengerre vagy a város hátterében magasodó hegyekre. A világosra festett szobák hozzájárulnak a tenger által keltett nyugalmas érzéshez. Légkondicionálás, széf, minibár, műholdas TV, hidromasszázs kád tartozik az alapfelszereltséghez, de Wi-Fi és szobaszervíz is elérhető.

Szolgáltatások a közös terekben
A szállodában internetezési lehetőség van, valamint igénybe vehetik a tornatermet, szaunát, jacuzzit és a masszázst. Ezeken felül a szálloda 5, modern technikával felszerelt teremmel fogad csoportokat mindenféle rendezvény lebonyolítása céljából. A szálloda vendégei részére a parkolás ingyenes.

Étkezési lehetőségek, bárok
Az étteremben kitűnő választék kínálkozik van a mediterrán konyha gasztronómiai specialitásaiból. A vendégeket ezenkívül kávézó és egy bár is várja vonzó koktélokal és italokkal.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS