Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Bellavista Hotel 4****

33054 Lignano, Lignano Sabbiadoro, Lungomare Trieste, 70, Olaszország
A szálloda Lignano Sabbiadoro szívében, az Adriai tenger partján, családias környezetben várja a vendégeit. Csupán néhány percnyi sétával elérhetők a város boltjai, éttermei és bárjai.
A hotelt 2000 és 2007 között teljesen átalakították és felújíották.

Az ár tartalmazza a strandszervízt (2 napozóágy + 1 napernyő).

Szobák
A szálloda 49 teljesen felszerelt és bútorozott szobával rendelkezik, melyek között junior és senior apartmanok is találhatók. A szobák többsége a tenger felé néz és erkéllyel rendelkezik. A kényelmes ágyak, éjjeliszekrények, minibár, széf, a műholdas TV, telefon, a fürdőszoba és hajszárító, valamint az egyénileg szabályozható légkondicionálás és fűtés az alapfelszereléshez tartoznak.

1 éven aluli gyermek részére babaágy bérlése kötelező: 20 EUR/nap

Szolgáltatások a közös terekben
A hotelhez tartozó tengerparti szakaszon vendégeink igénybe vehetik a felállított öltözőfülkéket, nyugágyakat és napernyőket. A medence különleges élményt nyújt a pihenéshez: vize melegített és hidromasszázs funkcióval rendelkezik. A fürdés mellett a napsugarakat is élvezhetik az úszómedencéhez tartozó teraszon.
A szálloda videós biztonsági rendszer által megfigyelt parkolóval és garázzsal rendelkezik.
A kiránduláshoz a szálloda kérésre ingyenesen biztosít kerékpárt.
Vendégeink a vezeték nélküli internethálózatot bármikor térítésmentesen igénybe vehetik.

Étkezési lehetőségek, bárok
A szálloda éttermében a régió jellegzetes ételeit és mediterrán fogásokat kóstolhatnak meg. A napközben felszolgált ételeket a bárban vagy a teraszon is elfogyaszthatják, miközben a tengeri kilátásban gyönyörködnek. Este egy, a zenés "amerikai bár"-ban elfogyasztott koktél igazi élményt ígér.


Ellátás: reggeli

A gyermekkedvezmény két felnőttel egy szobában, harmadik ágyon történő elhelyezés esetén érvényes, és a felnőttek a kétágyas szoba árát fizetik.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS