Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ozkaymak Marina Hotel 5*****

Kemer, , Törökország
Elhelyezkedés: az antalyai repülőtértől 55 km-re, Kemer központjától 500 méterre fekszik a 271 szobás hotel, mely az üdülőhely egyik legrégebbi szállodája. A szállodát 2006-ban teljesen felújították. Kemer első számú vonzereje a természeti szépségeiben rejlik. Tenger, erdők és hegyek találkoznak itt, zöld pineaerdők, széles, homokos és kavicsos strandok, mesébe illő öblök várják az ideutazókat. Néhány éve még csak kis halászfalu volt, ma már Antalya-val vetekszik látogatottsága. Az egyik legjelentősebb kikötőváros, rengeteg luxusjacht található az öblökben. Ma már szinte hihetetlen, hogy a nyugodt strandok egykor forgalmas kikötőknek adtak helyet, a festői romok a part közelében pedig egy 2500 évvel ezelőtt virágzó nagyváros maradványai.

Szobák
Szobák: a szobák központilag légkondicionáltak, mindegyik rendelkezik műholdas tv-vel, telefonnal, minibárral, bérelhető széffel, hajszárítóval és erkéllyel. A családi szobák egy légterűek és tágasak. A szálloda leírása 2012-es koncepció alapján készült.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a homokos-aprókavicsos strandtól 100 méterre található a szálloda, a parton a napernyőket, napozóágyakat, matracokat és a strandtörölközőket ingyenesen igénybe lehet venni. Szolgáltatások: 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 6 csúszda, belső medence, 3 étterem, 4 bár, törökfürdő, szauna, fitneszterem, asztalitenisz, darts, nappali és esti animáció, aerobic, wifi a lobbyban. Térítés ellenében: masszázs, bőrradírozás, törökfürdő kezelései, jacuzzi, mosoda, orvos, biliárd, fodrász, tenisz, vízi sportok a parton, Internet-kávézó, gyermekfelügyelet, üzletek. Gyermekeknek: 2 gyermekmedence, aquapark, miniklub 4-12 éves korig, gyermekbüfé vacsoránál, mini diszkó.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, délutáni snack-ek, délutáni kávé és sütemény, éjféli leves, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-01:00 között), naponta víz a minibárból. Térítés ellenében: import italok, fagylalt, frissen facsart gyümölcslevek, palackozott italok, pezsgő, minibár fogyasztás, szobaszerviz, fogyasztás a Lobby bárban.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS