Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Holiday Point Hotel Welness & Spa 4****

Side, , Törökország
Elhelyezkedés: a 2008-ban felújított szálloda 55 km-re fekszik az antalyai repülőtértől, 4 km-re Sidétől, 8 km-re pedig Manavgattól, Kumköy üdülőhelyen. A környező városokba, Sidébe vagy Manavgatba taxival vagy helyi járattal könnyedén el tudunk jutni. Érdemes ellátogatni Side óvárosába, ahol száz és száz boltot (textil, ékszer, ajándék), éttermet, kávézót és zenés - táncos szórakozó helyet találunk, valamint mindenképp megéri megtekinteni a manavgati vízesést.

Strand: a szálloda homokos-aprókavicsos strandja 200 méterre fekszik a hoteltől, melyet egy gyalogúton közelíthetünk meg, vagy a szálloda saját ingyenes strandjáratával. A napozóágyak, napernyők és matracok ingyenesen igénybe vehetők. A strandtörölközők térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
A 252 szoba mindegyike műholdas tv-vel, széffel (térítés ellenében), mini hűtővel, telefonnal, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, erkéllyel és hajszárítóval rendelkezik. Az alacsonyabb kategóriájú szobák a standard szobáknál kisebb mértékű komfortfokozattal rendelkeznek, elhelyezkedésük, kilátásuk vagy méretük miatt. A családi szobák egylégterűek és tágasak.

Szolgáltatások a közös terekben
3 étterem, 5 bár, 2 külső medence napernyőkkel és napozóágyakkal, csúszda, 1 belső medence, fitneszterem, törökfürdő, asztalitenisz, strandröplabda, nappali és esti animációs programok, TV szoba, ingyenes buszjárat a strandra. Térítés ellenében: biliárd, internet kávézó, szauna, jakuzzi, masszázs, szépségszalon, spa szolgáltatások, orvosi ellátás, mosoda, fodrász, vízi sportok, törökfürdő kezelései.

Gyermekeknek: 1 gyermekmedence, mini klub (4-11 éves korig).

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, éjféli snack, délutáni kávé/tea/sütemény, minden helyi alkoholos és alkoholmentes ital (10:00-23:00 között), üdítők és sör a strandbárban. Térítés ellenében: italok a diszkóban, import és palackozott italok.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS