Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hrizantema Hotel 4****

Napospart, , Bulgária
A Hotel Hrizantema törzsvendégeink körében kedvelt, igényes, stílusosan berendezett szálloda szép wellness-központtal. Törzsvendégeink körében kedvelt, stílusosan berendezett szálloda. A kedvelt szálloda központi helyen fekszik, a sekély, homokos strandtól kb. 250 m-re. A közelben éttermek, bárok és vásárlási lehetőségek. A busztranszfer a repülőtérről kb. 40 perc. Az igényes, fő- és melléképületekből álló szállodában összesen 435 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval és bérelhető széfekkel, liftek, büfééttermek, este a'la carte-éttermek (hal, pizza és csirke, előzetes foglalás 1 nappal korábban szükséges), kávézó, bárok és kis üzlet. A kertben nagy, édesvizű úszómedence, napozóterasz és pool-bár. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében.

Szobák
A kétágyas szobákban légkondícionáló, minibár, SAT-TV, és fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére.

Szolgáltatások a közös terekben
Sport és szórakozás: Medence, gyermekmedence, játszótér, fodrászat, barbecue, kerti sakk. A medencék körüli napernyők és nyugágyak térítésmentesen vehetők igénybe.
Térítés ellenében: Teniszpálya, szauna, jacuzzi, napernyők és nyugágyak a strandon.
Éttermek, bár, lift, pizzéria.

Étkezési lehetőségek, bárok
All inclusive ellátás..
Minden étkezés büférendszerben, snackek, pizza, helyi alkoholos és alkoholmentes italok, kávé, tea, sütemény.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS