Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Eri Beach Hotel 4****

Hersonissos, , Görögország
A görög besorolás szerinti négycsillagos szállodakomplexum a heraklioni repülőtértől 25 km-re, Hersonissos központjától mindössze kb. 1 km-re, közvetlenül a tengerparton, egy aquapark mellett fekszik. Érdemes körülnézni az éttermekkel, kávézókkal, üzletekkel és rengeteg régi emlékkel teli városközpontban, mely egy kb. 10 perces sétával elérhető, és a közeli településeken is, ahová a 100 m-re található megállóból helyi autóbusszal könnyedén eljuthatunk.

Szobák
az 530 ízlésesen berendezett, légkondicionált (térítés ellenében) szoba erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, telefonnal, bérelhető széffel, hajszárítóval és műholdas tv-vel felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel közvetlenül a sziklás tengerparton fekszik. A szálloda saját partján a napozóágyak és napernyők térítés nélkül vehetők igénybe. A hoteltől 100 méterre található a homokos városi strand, ahol a napernyőket és napozóágyakat térítés ellenében lehet igénybe venni.
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, nappali és esti animáció. Térítés ellenében: biliárd, elektronikus játékok, üzletek, mosoda, Internet sarok, vízi sportok a parton. Gyermekeknek: 2 gyermekmedence (tengervizes), játszótér, aquapark a közelben, miniklub, gyermek animáció.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS