Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Corfu Chandris Hotel 4****

Dassia, , Görögország
A Korfu városától 11 km-re, a repülőtértől 12 km-re, Dassia üdülőterületén elhelyezkedő 4 csillagos hotel a Chandris Hotels & Resorts szállodalánc egyik kiemelkedő és elbűvölő tagja. A szálloda Korfu egyik legtökéletesebb kertjével büszkélkedhet, egyedülállóan szép és rendezett, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a zafír színben pompázó Jón-tengerre. Ha már pihentük egy nagyot a medence és a tenger partján, akkor akár tehetünk egy kellemes kis sétát a Dassia-öbölben vagy busszal ellátogathatunk a közeli városokba. A hotel szolgáltatásai, környezete, illetve tágas bungaló szobái miatt kiválóan alkalmas családok számára is.

Szobák
Szobák: a szálloda 213, a közelmúltban felújított szobájának mindegyikéhez tartozik egyénileg szabályozható légkondicionáló, hajszárító, minibár, bérelhető széf, műholdas tv, telefon és erkély vagy terasz.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda közvetlenül saját, homokos tengerpartján fekszik. A parton a napozóágyak, napernyők és a strandtörölközők használata térítés ellenében lehetséges.
Ellátás: félpanzió: reggeli és vacsora büférendszerben. Teljes panzió: reggeli, ebéd és vacsora. Diabetikus és vegetáriánus ételek. Térítés ellenében: egyéb étkezések,

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS