Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Vila Galé Tavira Hotel 4****

8000 Tavira, Rua 4 de Outubro, Portugália
A szálloda 2002- ben épült, Tavira város törénelmi központjában található. Spanyolország határa mindössze 25 km, Lisszabon 300 km, Porto 600 km messze fekszik a hoteltól.

Szobák
A szállodában 262 szoba van, ebből 6 lakosztály és egy mozgássérült szoba van. Mindegyik szoba rendelkezik telefonnal, televízióval, légkondicionálóval, rádióval, széffel, hajszárítóval, fax/ modem csatlakoztatással, és minibárral. A hotelben 24 órás szobaszervíz van.

Szolgáltatások a közös terekben
A szállodában billiárdterem, mosoda, trafik, garázs, 2 étterem (Aladino Grill, Aladino Buffet), két bár (Ali Ba Bar), külső- és belső, gyermek- és felnőtt medence, jakuzzi, török fürdő, konditerem, és egész napos animáció várja a vendégeket. A vendégek számos szórakozási lehetőség közül választhatnak. A közelben van a tengerpart, vagy golfozhatnak, esetleg bevásárlókört is tehetnek egy közeli bevásárlóközpontban. De hajókázhatnak, vagy egy safarira is elmehetnek. Esténként pedig a diszkóban lehet szórakozni.

Konferencia szolgáltatások
A hotelben több konferenciaterem is van, és még egy gyermekmegőrzőt is kialakítottak.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS