Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel & Bungalows H10 Las Palmeras 4****

Playa de las Americas/Arena, , Spanyolország
Sok törzsutas kedveli a H10 Las Palmeras szállodát kitűnő fekvése miatt, hiszen Playa de las Americason, néhány lépésre a tengerparttól, egy hatalmas, szubtrópusi kert közepén található. Különösen ajánljuk szórakozni vágyó utasainknak. Közvetlenül Playa de las Americas pálmákkal övezett, parti sétánya mellett fekszik, néhány lépésre a sziklás-homokos lávastrandtól. A "Playas de Troya" homokos strand kb. 600 m-re. A közelben üzletek, éttermek és bárok várják a vendégeket. A kedvelt, színvonalas szállodában 519 lakóegység található 10 emeleten és liftek. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, internetsarok (térítés ellenében), WIFI a közös helyiségekben ingyenesen, SAT-TV-terem, bárok, étterem, olasz a'la carte-étterem, fodrászat és ajándéküzlet. A főbejárat és a szobák egy része az utcára néz. A szép, szubtrópusi kertben 2 édesvizű úszómedence, pool-/snack-bár, napozóterasz ingyenes napágyakkal és napernyőkkel (matracok és törölközők térítés ellenében).

Szobák
C1A/C2A: Ízléses berendezéssel, bennük telefon, SAT-TV zenecsatornával, minibár (külön kérésre az igények függvényében, térítés ellenében), bérelhető széf, légkondicionálás, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és bútorozott balkon.
C1B/C2B: Tengerre néző szobák.
A3A - Sorbungalók: A kertben találhatók, nappali, külön WC, konyhasarok hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel és terasz a földszinten, 2 hálószoba, fürdőszoba, zuhanyozó és WC az emeleten.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence, mini-klub (létszámtól függően) és mini-diszkó. Animációs programok, show-műsorok, élőzene és tánc. Egyágyas szoba foglalásakor elhelyezés kétágyas szobában (C1A, C1B). Dine Around: A vendégeknek lehetőségük van a vacsorát egy másik H10 szállodában (H10 Conquistador) elfogyasztani előzetes (min. 1 nap) telefonos foglalással (a helyek függvényében).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Asztalitenisz és fitneszterem. Térítés ellenében: tenisz és biliárd.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS