Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Residence Madrid Apt.

30017 Lido di Jesolo, , Olaszország
Az apartman kb. 50 méterre található a tengerparttól, kb. 5 perc sétára a Piazza Triestetől.

Az ár tartalmazza a légkondícionáló használatát, valamint a végső takarítás és az ágyneműkölcsönzés díját!

Hasznos információk az apartmanokról:
Az apartmanok általában egyszerű, praktikus berendezésűek. A konyhasarok teljesen felszerelt (gáztűzhely, hűtőszekrény, edények, tányérok, poharak, evőeszközök), az árban benne van a víz, gáz, és áramfogyasztás , a strandszervíz (2 nyugány + 1 napernyő / 2012.06.01. és 09.15. között) és az érkezés előtti takarítás díja. Távozáskor az apartmanokat tisztán kell átadni. Ágynemű (pokróc, párna) van az apartmanokban.
A következő dolgokról vendégeinknek kell gondoskodnia: ágyneműhuzat, tisztítószerek, mosogatószivacs, felmosórongy, WC papír, szappan.
Kisállat egyik apartmanba sem vihető be!

Az apartmanokat érkezés napján 16:00-18:30 óra között lehet elfoglalni, utolsó nap reggel 07:30-09:30 óra között kell átadni.

Helyszínen fizetendő költségek:
Kaució: 200 EUR, melyet megérkezéskor a kulcsátvétel helyén az irodában kell fizetni. Ezt az összeget távozáskor vendégeink visszakapják, amennyiben minden rendben van az apartmanban.

Ajánljuk
További ajánlatainkról és árainkról érdeklődjön kollégáinknál!

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS