Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Mövenpick Bur Dubai Hotel 5*****

Dubai, , Egyesült Arab Emirségek
Az igényes, 5 csillagos belvárosi szálloda Dubai szívében fekszik, Bur Dubai városrészben, 15 km-re a repülőtértől és a World Trade Centertől, közel a bevásárló és szórakoztató centerekhez.

A szálloda vendégei a helyi nyilvános strandokat használhatják, amik könnyen megközelíthetőek taxival. A Jumeirah Beach híres homokos strandja is könnyen elérhető a hotelből. A parton minden szolgáltatásért külön kell fizetni.

Szobák
A 255 kényelmes szoba és lakosztály mindegyike műholdas tv-vel, internet csatlakozással, bérelhető széffel, telefonnal, légkondicionálóval, tea és kávéfőzővel, hajszárítóval és minibárral felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
Medence a tetőn napágyakkal és napernyőkkel. Térítés ellenében: 3 étterem, bárok, kávézók, aerobic stúdió, fitneszterem, szauna, gőzfürdő, masszázs, teniszpálya és squashpálya a közelben, golfpálya a közelben, konferencia termek, számtalan bevásárlóközpont a környéken.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS