Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sporthotel Heiliegenblut 4****

9844 Heiliegenblut, Winkl 46, Ausztria
A Hunguest Hotel Heiligenblut Közép-Európa legnagyobb természetvédelmi területe, a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén fekszik, 3000 m feletti hegycsúcsokkal körülölelve - joggal tartják az Alpok egyik legszebb helyének. A festői szépségű település látképét egyrészt meghatározza a történelmi múlttal rendelkező templom, a másik oldalról pedig Ausztria legmagasabb hegycsúcsa, a 3798 méter magas, hófödte Großglockner vonzza a tekintetet.
A Großglockneren átvezető hágó mentén a Föld egyik legszebb természeti vidéke tárul szemünk elé. Májustól októberig lehet részese ennek a nem mindennapi élménynek: megpihenhet a Ferenc József csúcs (2369 m) napozóteraszán a Großglocknerben gyönyörködve, kipróbálhatja a Pasterzen-gleccserhez vezető gleccservasútat, vagy bebarangolhatja a látványos ösvényeket, átélve Európa történelmét - az alpesi hágót már a rómaiak is használták!

Szobák
Hagyja, hogy a hegyek érintetlen világa hatással legyen Önre, s gyönyörködjön szobája ablakából a környező vidékben! Kényelmes egyágyas szobáink, sok fával és mennyezetes ággyal felszerelt kétágyas szobáink, illetve 3-5 személy elszállásolására alkalmas tágas családi szobáink gondoskodnak arról, hogy Ön jól érezze magát.
A szobák különálló WC-vel és zuhanyzóval, hajszárítóval, borotválkozó-tükörrel, rádióval, televízióval, szobaszéffel és ruhásszekrénnyel vannak felszerelve. A családi szobákban ráadásként rendelkezésre áll egy második fürdőszoba WC-vel és egy ülőgarnitúra is.

Szolgáltatások a közös terekben
CSALÁDI ÉS GYERMEKPROGRAMOK
Hétköznapokon 09-17 óra között áll nyitva óvódánk kapuja. A gyermekdiszkó, gyermek-karaoke, az aranymosás, a játszótér és az állatsimogató egyaránt nagy népszerűségnek örvend legkisebb vendégeink körében. Igény esetén ingyenesen biztosítunk gyermekágyat, gyermekszéket, vízforralót. A wellness-részlegben egy gyermekpancsoló is található.
A heiligenbluti síiskolák minden korosztálynak és minden tudásszintnek megfelelő programot kínálnak. A nehezebb pályákon való lesiklás előtt bátran ajánljuk a gyakorlópályát, illetve a legkisebbek a közvetlen a szálloda mellett található tanulópályán sajátíthatják el a síelés alapjait.

Étkezési lehetőségek, bárok
Élvezze éttermünk kulináris sokszínűségét, kóstolja meg az osztrák és nemzetközi ételspecialitásokat! Reggel 10.00 óráig válogathat a svédasztal bő kínálatából, esténként pedig büféasztalunk széles választékából csillapíthatja éhségét. A kellemes hangulatú Schlemmerkuchlban vagy annak gótikus sarkában napközben ŕ la carte ételeket. esténként pedig olyan specialitásokat szolgálunk fel Önnek, mint a lávakövön sült hús, svájci raclette vagy a fondü.
Egy kellemes, síeléssel eltöltött nap után Apres síbárunkban kiválóan lehet lazítani. Vagy szívesebben venne részt Glockner-bárunkban egy esti zenés, táncos mulatságon? A Glockner-bár különleges vonzereje a kandalló, melynek melegénél egy finom bor mellett lazíthat.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Wellness- részlegünkben 10x5 méteres fedett úszómedence, gyermekmedence, szauna és gőzfürdő, aromaterápiás infraszauna háttérzenével, szolárium, pihenőszoba és különféle masszázsok (információt és időpontot recepciós kollégáinktól kérhet) állnak vendégeink rendelkezésére.
További részletek
SPORTOLÁSI LEHETŐSÉGEK
A sportbarátok figyelmébe ajánljuk 3 teniszpályánkat, fallabdapályánkat és Universal fitneszkészülékünket. A szálloda kertjében Vendégeink ping-pongozhatnak, röplabdázhatnak, tollaslabdázhatnak vagy akár focizhatnak is. Választhat előre kidolgozott szabadidős és animációs programjaink között. Vagy részt vehet partnereink által szervezett vezetett canyoning és rafting túrák valamelyikén, illetve kipróbálhatja önmagát hegymászás, nordic walking vagy a különböző nehézségi szintű túrák során.
SÍELÉSI LEHETŐSÉGEK, TÉLI SPORTOK
A Grosslockner/Heiligenblut-i régió (1301 m) fahatár felett fekvő vadregényes sípályái a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén egészen a tavaszi hónapokig várják a sportág szerelmeseit 14 felvonóval, melyek 2912 méterre viszik fel Önöket. Az 55 km sípálya a fekvésének köszönhetően hóbiztos és csak arra vár, hogy kipróbálja rajta carving vagy snowboard tudását.
A síelés és snowboard mellett számos más sportos tevékenységet kínál Heiligenblut: lehet itt még többek között szánkózni, korcsolyázni, befagyott vízesésen jégfalat mászni, lovas szánkózni, hóraftingolni, sítúrázni és túrázni.
NYÁRI PROGRAMOK, TÚRAAJÁNLATOK
Barangolja be a Grosslockner álomszép hegyvidékét és a "Hohe Tauern" Nemzeti Parkot! Válassza a számtalan lehetőség közül az Ön személyes igényeinek és elképzeléseinek legmegfelelőbbet, egy élményekben gazdag utazást! Vegyen részt saját szervezésű programjainkon vagy ismerkedjen meg a vidékkel - egyedül, útitársával vagy családjával - saját szakállára! Nálunk az unalom ismeretlen szó!
Ingyenes Nemzeti Park Kártya!
Júliusban és augusztusban vendégeinknek ingyen biztosítjuk a Hohe Tauern Nemzeti Park Kártyát! A kártya birtokában ingyen vagy kedvezményes áron vehet részt szakemberek által vezetett túrákon, megtekinthet számos múzeumot és kiállítást. Ugyancsak ingyenesen veheti igénybe Európa egyik legszebb hegyi útvonalát, a Grossglockneren átvezető hágót.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS