Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

El Mouradi Gammarth 5*****

Gammarth, , Tunézia
Fekvése: A szállodát csak egy út választja el a homokos tengerparttól. A fővárostól, Tunistól kb. 15 km-re, Karthago és Sidi Bou Said közvetlen környezetében, La Marsa mellett, a Monastir-i repülőtértől kb. 180 km-re található.

Felszereltség: A 4 emeletes, hagyományos mór stílusú szálloda 700 személy befogadására alkalmas konferenciateremmel rendelkezik, mely a legmodernebb audiovizuális eszközökkel felszerelt. Napernyők, napozóágyak és matracok a medencénél és a tengerparton térítésmentesen vehetők igénybe. Az elegáns, színvonalas szálloda ideális mind az üdülni vágyók, mind az üzleti utazók számára

Szobák
A szállodában 484 szoba, valamint 23 lakosztály található, melyekben légkondicionáló, fürdőszoba/WC, TV, telefon, erkély vagy terasz, széf, térítés ellenében minihűtő van.

Szolgáltatások a közös terekben
Külső medence gyermekmedencével, belső medence, ajándékbolt, miniklub, társasjátékok, tenisz, asztalitenisz, íjászat, petanque, minigolf, nappali és esti szórakoztató programok, diszkó, vízisport lehetőségek a tengerparton térítés ellenében. Wellness központ: fodrászat, törökfürdő, szauna, masszázs, jacuzzi, valamint modern thalassoterápiás központ áll a vendégek rendelkezésére.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS