Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Condominio Royal Apt.

Lignano, Lignano Pineta, Raggio del Bisato, 5, Olaszország
Az 5 emeletes épület Lignano Pineta csendes, nyugodt övezetében található, 200 méterre a tengerparttól, zöld övezetben, ám mégis közel a városközponthoz. Parkolás megoldott.

Szobák
Az apartmanokban nappali két fős díványággyal, hálószoba franciaággyal, konyhasarok és fürdőszoba, központi televízióantenna és lágkondícionáló (felár ellenében használható) van.


Hasznos információk az apartmanokról:

Az apartmanok általában egyszerű, praktikus berendezésűek. A konyhasarok teljesen felszerelt (gáztűzhely, hűtőszekrény, edények, tányérok, poharak, evőeszközök), az árban benne van a víz, gáz, és áramfogyasztás és a takarítás díja. Ágynemű (pokróc, párna) van az apartmanokban.
A következő dolgokról vendégeinknek kell gondoskodnia: ágyneműhuzat, tisztítószerek, mosogatószivacs, felmosórongy, WC papír, szappan.

Az apartmanokat érkezés napján 16:00-19:00 óra között lehet elfoglalni, utolsó nap reggel 09:00-ig kell átadni.

Helyszínen fizetendő költségek:
  • Kaució: 100 EUR, melyet megérkezéskor a kulcsátvétel helyén az irodában kell fizetni. Ezt az összeget távozáskor vendégeink visszakapják, amennyiben minden rendben van az apartmanban. Fiatal (18 - 25 és közötti) csoportok esetén a kaució mértéke 500 EUR/apartman.
  • Strandszervíz: 2 nyugány + 1 napernyő (2012.05.15. és 09.15. között)


Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS