Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Madinat Jumeirah - Mina A Salam 5*****

Dubai, , Egyesült Arab Emirségek
az arab stílusú, egészen elképesztő hangulatú hotelkomplexum Dubai méltán híres részén, a Jumeirah Beach-en, a repülőtértől kb. 25 km-re található. A különleges atmoszférájú, hatalmas területen fekvő butikhotel a Madinat Jumeirah komplexumban található, a vitorlát formázó Jumeirah Beach hotel, a Dubai szimbólumaként ismert Burj Al Arab és Wild Wadi vízi vidámpark szomszédságában. Dubai városközpontja és a főbb látnivalók könnyedén megközelíthetők taxival. A hatalmas, velencei hangulatú komplexumban 3 luxushotelt, egy keleti hangulatú bazárt, színházat, kiállítótermeket, spa központot, 44 világszínvonalú éttermet és bárt találhatunk, a hotelen belül pedig kis gondolákkal szállítják a kedves vendégeket.

Strand: a szállodakomplexum közvetlenül a tengerparton fekszik. A csodálatos, aranyhomokos, lassan mélyülő tengerparton minden létező szolgáltatás a vendégek rendelkezésére áll.

Szobák
Minden szoba rendelkezik külön zuhanyzóval és fürdőkáddal, öltöző helyiséggel, ingyenes internet kapcsolattal, nagy nappalival, padlótól plafonig érő ablakokkal.

Szolgáltatások a közös terekben
Külső-belső medencék. Térítés ellenében: számtalan étterem, széleskörű szolgáltatásokat kínáló fitnesz és egészség központ, magas színvonalú Spa szolgáltatások, squash és teniszpályák, szauna, teljesen felszerelt fitneszterem, aerobic stúdió, szörf, vitorlázás, vízisí, banán, kajak, hajó túrák, búvárkodás és oktatás, bazár.

Gyermekeknek: Sinbad's gyermek klub a szomszédos Al Qasr szállodában.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS