Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Cavalieri Hilton Hotel 5*****

00136 Róma, Via Cadlolo 101., Olaszország
A Rómában található Cavalieri Hilton Szálloda a saját hangulatos mediterrán kertjében található, a Vatikán közelében, panorámával a történelmi városrészre.

Szobák
A szálloda szobái nagyméretűek, légkondicionáltak, hajszárítóval, minibárral, televízióval, széffel felszereltek. A szobák többsége nagyméretű terasszal rendelkezik, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a történelmi városrészére Rómának.

Étkezési lehetőségek, bárok
A könnyebb harapnivalók és snackek fogyasztására a kávézóban is lehetőségük van, illetve a Lobby Bar, Pool Bar & Grill és a Fitness Bar is a vendégek rendelkezésére áll. A szállodában 24 óás szobaszervíz működik. A nyári hónapokban (májustól-októberig) lehetőségük van a ház egyik specialitását megkóstolni a híres Cavalieri fagylaltot. A tradicionális angol teát élő zene mellett fogyaszthatják el.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Az Egészség-, Fitness- és Szépség Központ a Vouge magazin szerint a világ 100 legjobbja közé sorolható.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
A szállodához tartozik a beltéri- és kültéri medence, kültéri gyermekmedence, több pezsgőfürdő, török fürdő, szauna és teniszpálya.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS