Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Paradise Island Hotel 4****

Paradise Island, , Maldív-szigetek
Elhelyezkedés: Az Észak Malé-i atollon helyezkedik el. A szálloda 10 km-re található a reptértől, onnan gyorshajó transzferrel kb. 20 perc alatt juthatunk el, melyet a megadott árak már tartalmaznak.
A sziget mérete 230 x 1000 m. A kristálytiszta lagúnában a színpompás, gazdag vízivilág szabad szemmel is csodálható. A pálmák árnyékában a nyugágyak, függőágyak, lengőpadok nagyszerű helyszínnek bizonyulnak a csendes szemlélődéshez.

Szobák
A superior tengerparti bungaló szoba berendezése trópusi eleganciát sugall. A szobák mindegyike légkondicionált, hajszárítóval, műholdas tv- vel, telefonnal, mini bárral, terasszal felszerelt.

Étkezési lehetőségek, bárok
Félpanzió: reggeli és vacsora büférendszerben.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Kényelmünket és szórakozást biztosítja: úszómedence, tenisz, biliárd, strandröplabda, futballpálya, vízi sportok, aerobic, asztalitenisz, kosárlabda, squash, búvárközpont és búváriskola, spa- és masszázsközpont, internet kávézó, ajándékboltok, kirándulások, esti szórakoztató műsorok, disco.
Fehér homokos part, lassan mélyülő, kristály tiszta víz, napernyőkkel, nyugágyakkal.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS