Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Gold City Tourist Complex 5*****

Alanya, , Törökország
Elhelyezkedés: ez a csodás 2008-ben nyitott szálloda az antalyai repülőtértől 140 km-re, Alanya központjától 15 km-re, Kargicak üdülőhelyen található, 211.677 nm-en fekszik. A hotelből Alanya központja helyi buszjárattal (dolmussal) vagy taxival megközelíthető, A Gold City Hotel komplexuma egy dombtetőn helyezkedik el, fantasztikus kilátással a Földközi-tenger partjára. A nagyméretű luxusüdülőhely változatos szálláslehetőségeket kínál, valamint fedett és szabadtéri medencékkel és egy díjnyertes wellness központtal várja vendégeit.

Strand: a szálloda 4 kilométerre fekszik a homokos strandtól, ahová a hotel ingyenes buszjáratot indít minden nap, általában ötszöri alkalommal. A napernyők, a napozóágyak és strandtörölközők ingyenesen használhatók.

Szobák
a deluxe szobák mindegyike padlószőnyeggel borított, műholdas tv-vel, telefonnal, minibárral, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, széffel, hajszárítóval és erkéllyel rendelkezik. A családi lakosztályok 102 nm-esek, tengerre vagy tájra nézőek, egy hálószobával és egy nappali résszel, illetve wifivel rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, csúszdapark, 5 étterem, 4 bár, mozi, wifi a lobbyban, diszkó, törökfürdő, jacuzzi, fitneszterem, asztalitenisz, minigolf, sakk. Térítés ellenében: törökfürdő kezelései, masszázs, bowling, biliárd, asztali hoki, kosárlabda, strandröplabda, teniszpálya, teniszpálya-világítás, vízi sportok, bicikli bérlési lehetőség, mosoda, orvosi ellátás, fodrászat, üzletek, internetkávézó, gyermekfelügyelet, wifi a szobában.Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub (4-12 éves kor között).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS