Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Kirman Hotels Belazur Resort & Spa 5*****

Belek, , Törökország
Elhelyezkedés: a 2013-ban nyíló (megnyílt!) elegáns és kellemes szálloda Belektől 8 km-re, az antalyai repülőtértől pedig 40 km-re fekszik, Bogazkent turisztikai központjában, nyugodt környezetben. Belekbe taxival vagy helyi járatú autóbusszal (dolmussal) juthatunk be. Mivel a szálloda a szezon elején nyílik, foglaláskor számítani kell a nyitás csúszására, valamint egész szezon alatt előfordulhat, hogy nem, vagy csak részlegesen indulnak el, illetve fennakadásokkal működnek bizonyos szolgáltatások. Kérjük, ezt vegyék figyelembe foglaláskor.

Strand: a szálloda közvetlenül a homokos-aprókavicsos tengerparton fekszik, ahol a napernyők, a napozóágyak és a strandtörölközők ingyenesen igénybe vehetők.

Szobák
Szobák: a szálloda 480 kényelmesen berendezett szobájának mindegyike laminált padlóval borított, és minibárral, műholdas LCD tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, központi légkondicionálóval, erkéllyel és bérelhető széffel rendelkezik. A családi szobák két hálószobával rendelkeznek, mindkettőben tv-vel és légkondicionálóval.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 3 csúszda, 4 étterem, 8 bár, aerobic, nappali és esti animációs programok, törökfürdő, szauna, asztalitenisz, teniszpálya, minifoci, boccia, darts, kosárlabda, diszkó, wifi a lobbyban, strandröplabda, röplabda. Térítés ellenében: mosoda, fodrászat, szépségszalon, gyermekfelügyelet, teniszpálya-világítás, masszázs, orvosi ellátás, vízi sportok, biliárd, játékterem, üzletek, vízipipa.
Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér, mini diszkó, miniklub (4-12 évig), maxi klub (12-18 évig), fagylalt bizonyos időpontban, babasarok, gyermekbüfé vacsoránál.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: ultra all inclusive.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Üzletek, mosoda, orvosi ügyelet, gyermekfelügyelet, Visa, MasterCard és EuroCard elfogadó hely. Napágyak, napernyők, matracok és a strandtörülközők ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS