Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Lővér Hotel 4****

9400 Sopron, Várisi út 4., Magyarország
Hétvégi kirándulást vagy családi pihenést tervez? Romantikus napokat töltene el partnerével gyönyörű környezetben? Szeretne tenni valamit szépségéért, egészségéért?
A négycsillagos Hotel Lövér kínálatában mindenki talál kedvére való ajánlatot, akár aktív kikapcsolódást, akár kényeztetést, akár családi kirándulást keres. Sopron az ország nyugati kapuja, a színes programlehetőségeket kínáló nyugat-magyarországi régió szíve, ahol lehet történelmi emlékeket kutatni, hegyekben kirándulni, kékfrankost kóstolni, kerékpározni, múzeumokat járni...
A környék gazdag turisztikai adottságait, a gyönyörű környezetet és a különösen jó, tiszta levegőt kihasználva a szálloda vonzó fitness-wellness programokat kínál a felfrissülni, megszépülni, vagy karcsúsodni vágyóknak.
A Lövérek Sopron legszebb, legelőkelőbb üdülő negyede, melynek varázsát a csendes erdők, fenyvesek, tölgyesek, gesztenyések, májusi gyöngyvirág, augusztusi ciklámen adja. A természeti környezetnek - az üdítő, gyógyító hatású alpesi levegő, az erdős hegyoldalak sétaútjai, kilátói, forrásai, a Fertő közelsége - köszönhetően Sopront hazánk egyik legszebb, legkellemesebb üdülőhelye. A Fertő-táj egyedülállóan gazdag állat és növényvilága, a Pannon-táj szépsége, érintetlensége mindenkit magával ragad.

Szobák
Valamennyi szoba erkéllyel, fürdővel, vagy zuhanyzóval, műholdas színes televízióval, fizetős mozicsatornával, minibárral, telefonnal, rádióval, a standard és superior szobákban hajszárítóval felszerelt. Nemdohányzó és összenyitható szobák. Háziállat bevihető.

Szolgáltatások a közös terekben
Internet sarok, 24 órás portaszolgálat, szobaszerviz, hotelszéf, pénzváltás, mosoda, fodrászat, szépségszalon, programszervezés, baby-sitter szolgálat, ajándékbolt, sporteszköz bérbeadás, transzfer, személygépkocsi és buszparkoló.

Étkezési lehetőségek, bárok
Borostyán Éttermünkben, amely nyáron hangulatos terassszal bővül, a magyaros és nemzetközi ízek kedvelői egyaránt széles étel és italválasztékot találnak, de természetesen nem hiányoznak étlapunkról a helyi jellegzetességek sem. A Drink Bárban gazdag ital- és desszertkínálat várja a vendégeket. Egészségbár a 6. emeleten teabárral, frissen facsart zöldség-és gyümölcslevekkel, csökkentett kalóriatartalmú és vegetáriánus menüvel.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Wellness létesítmények
  • Úszómedence és pezsgőfürdő
  • Szauna, szolárium
  • Emporium wellness & beauty központ, Clarins kozmetika

Pihenőpark a szálloda mellett kivilágított sétautakkal, zöld pázsittal, árnyas terasszal. A gyermekeket homokozóval és kerti játékokkal felszerelt játszótér várja, az uszodából a szabadba kilépők a parkban elhelyezett napozóágyakon tudnak pihenni.
Danubius Premier Fitness
A Danubius Premier Fitness Klub fitness és wellness szolgáltatások széles választékával várja az aktív kikapcsolódásra vágyó vendégeket
  • Professzionálisan felszerelt fitness terem kardio- és erősítő gépekkel, állandó szakmai felügyelet, fitness tanácsadás, egyéni fitness program, fit kontroll
  • Napi csoportos fitness programok: reggeli torna, fitt kontroll, vízi torna, stretching, callanetics, aerobic, thera-band, gerinctorna

stresszoldó programok (jóga, meditáció, autogén tréning)
  • Jogging, Nordic Walking, séta vagy téli túra a szállodát övező gyönyörű erdei környezetben
  • Szabadidős sportlehetőségek a szálloda élményparkjában: nyáron lengőteke, kerti sakk, íjászat és petanque, télen szánkóverseny, hóember építés
  • Kerékpárkölcsönzés, teniszezési lehezőség
  • Asztalitenisz, biliárd, asztali foci, darts, sportszerkölcsönzés


EMPORIUM Wellness & Beauty
Tökéletes kényeztetés és kikapcsolódás az új Emporium Beauty and Wellness központban a szálloda legfelső emeletén, ahol szépség- és wellness szolgáltatások komplett rendszerét kínáljuk a francia CLARINS cég luxustermékeivel hölgyek és uraknak egyaránt. Az egyedülálló Clarins Touch masszázstechnika a legtisztább növényi kivonatokkal és esszenciaolajokkal kombinálva csodálatos élményt nyújt testnek és léleknek egyaránt. Nem kevesebb, mint 80 speciális mozdulatot használnak az arc és a test kezelésére, a nyirokrendszer és vérkeringés serkentésére, valamint a test és lélek egyensúlyának és energiájának helyreállítására. Nem hagyományos kozmetikai kezeléseket kínálunk Önnek, hanem végtelenül gyengéd, a kéz páratlan energiájára és melegségére épülő aromaterápiás kényeztetést, ami a teljes ellazulás, feltöltődés, újjászületés érzésével ajándékozza meg Önt...

Clarins Szépségkezelések
  • Clarins aromaterápiás kozmetikai arckezelések (tisztító, hidratáló, revitalizáló, fiatalító, ragyogásfokozó, nyugtató)
  • Clarins aromaterápiás kozmetikai testkezelések (alakformáló, feszesítő, megújító, hidratáló)
  • Clarins Spa kezelések (tengeri sókristályos testradír, hidroterápiás fürdők, aromaterápiás testtekercselés)
  • Clarins Men kezelések férfiaknak (arckezelések, fej-, hátmasszázs)


Wellness szolgáltatások
  • relaxációs és wellness masszázstechnikák: teljes testmasszázs, aromaolajos masszázs, talpmasszázs, vízalatti masszázs, kötőszöveti masszázs, szárazkefe masszázs, Thai masszázs, Shiatsu masszázs
  • relaxációs fürdők, aromaterápia
  • Kneipp kezelések (leöntések, fürdők, pakolások)
  • Léböjtkúra: A komplett méregtelenítő kúra salaktalanítja szervezetünket, lelki és szellemi megtisztulást, testsúlycsökkenést eredményez. Ez az egyik legjobb megelőzési módja az ún. civilizációs megbetegedéseknek, mint az allergiák, fejfájás, gyomorfekély, izomfájdalmak és cukorbetegség.
  • pedikűr, manikűr, fodrászat
  • egészségbár a 6. emeleten teabárral, frissen facsart zöldség- és gyümölcslevekkel, csökkentett kalóriatartalmú és vegetáriánus menüvel


Konferencia szolgáltatások
A Soproni Tájvédelmi Körzetben található négycsillagos szálloda a páratlanul szép és nyugodt erdei környezetet valamint a Nyugat-Pannon régió változatos szabadidős lehetőségeit kihaználva stresszmentes és élménygazdag helyszínt kínál konferenciák, továbbképzések, bankettek, csapatépítő programok sikeres lebonyolítására.

A szálloda ideális helyszín 300 fős bankettek, vagy 180 fős konferenciák lebonyolítására. Az új pihenőparkban lehetőség van 50 fős rendezvények megszervezésére a szabadban, a Lövérek százéves fái alatt is.

Modern rendezvénytechnika, kiváló gasztronómia és garantált szakértelem biztosítja az eredményes munkát, változatos kísérőprogramok a Kékfrankos, a Fertő táj Világörökség, a Liszt és Haydn fesztiválok jegyében maradandó élményt nyújtanak a rendezvények résztvevői számára.

A szálloda személyre szóló wellness szolgáltatásokkal kívánja elősegíteni a vendégek szellemi-testi harmóniáját, növelve ezáltal a rendezvények hatékonyságát és a résztvevők maximális komfort érzetét. Az uszoda, a pezsgőfürdő, a szauna, a Danubius Premier Fitness terem használata ingyenes, kényeztető wellness szolgáltatások a szálloda Egészség-Szépség központjában megrendelhetők.

Csapatépítő programok: A szálloda mellett felépített tréningpályán, a lövéri fenyvesekben, a Fertő tónál kitűnő lehetőség kínálkozik színes csapatépítő programok lebonyolítására: team adventure, outdoor tréning, kalandprogramok, speciális tréningek, játékos vetélkedők, csapatépítő játékok.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS