Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Almásy Kastélyhotel 3***

5411 Kétpó, Külterület 84, Magyarország
Végtelennek tűnő szemhatár. Az Alföld közepén, a Tisza és a Körösök vidékén járunk. Magunk mögött hagyva Szolnok város zsivaját, a kétpói település hamisítatlan vidéki látványán megpihen szemünk.

Itt az idő megállt. Keskeny út kanyarog a faluból apró, szinte gazdátlannak tetsző házak és kertek mentén. Elrejtve és nem kérkedve, ékszerként tűnik fel egy kastély megragadó látványa a láthatáron. Távol a világ zajától, hazaérkeztünk.
Kastélyunkat az "Angol beteg" című filmből méltán híressé vált Almásy grófi család építette 1880-ban. Vendégeink a kéthektáros kerttel övezett, elegáns szálloda sokszínű szolgáltatásait századfordulós hangulatban élvezhetik.
A vendégszerető szálloda-vezetés munkáját korhű öltözékben megjelenő, udvarias személyzet segíti.
A vendégek kényelmét nagyvonalúan berendezett szobák és apartmanok biztosítják.Romantikus toronyszobánk a múltba repíti vissza vendégeinket, toronyfürdőnk és szaunánk pedig segít ellazulni a fárasztó hétköznapok után.
Báltermünk lehetőséget ad a nyugodt beszélgetésre, az esti hangversenyek pedig a teljes kikapcsolódásra.

Szobák
Kastélyunk 19 elegáns szobával és apartmannal rendelkezik.
Minden szobánk sat-televízióval, minibárral és telefonnal felszerelt, pótágyazás nélkül összesen 47 fő elszállásolására alkalmas.
Családoknak a tágas szobákból, közös elő- és fürdőszobából álló apartmanjainkat ajánljuk.

Szolgáltatások a közös terekben
Szauna, Pezsgőfürdő a kastély tornyában, 6x15m-es szabadtéri úszómedence, Masszázs, Biliárd, Teniszezés salakos teniszpályánkon
(teniszütőkkel és labdákkal rendelkezünk), Kerékpározás, Lovaglás, Hintózás kettes fogattal, sötétedés után fáklyákkal, Íjászat, Paint-ball (a teljes felszerelést biztosítjuk), Kerti mulatságok: tehén- vagy kecskefejő, szénahordó és malacfogó verseny, Horgászat, Borkóstoló, Gasztronómiai esték, Szivar- és konyakestek, Korongozás mezőtúri fazekasokkal, Lovas-íjász bemutató

Étkezési lehetőségek, bárok
Egy történelmi hangulatot árasztó házban a jó konyha kötelesség. És e kötelességtudattól áthatva szeretnénk minden vendégünknek a nálunk töltött napok alatt a gasztronómia terén is élményt nyújtani! Évszakonként változó étlapunkon változatos ízeket kínálunk, az ajánlott ételekhez legjobban illő borokat sommelier válogatja. A romantikát kedvelőknek a kastély tornyában terítünk és az ötfogásos gyertyafényes ínyencvacsora fogásaihoz legjobb borainkat kínáljuk. Az estét gitárosok előadása teszi feledhetetlenné. Társaságoknak a változatos menüsorokon kívül az eredeti receptek alapján készülő középkori lakomákat, vagy a széles borkínálatunkhoz a legnemesebb alapanyagokból összeállított gálavacsorákat ajánljuk.
Jó időben a kerti-partyk alkalmával a faszénen grillezett finomságokat az éttermen kívül nyári teraszunkon is felszolgáljuk.

Konferencia szolgáltatások
Almásy terem: a kastélyhotel legpatinásabb helyisége. Erkélyéről kilátás nyílik két hektáros kertünkre. Nagyobb létszámú konferenciákra ezt ajánljuk. Kulturális rendezvények, előadások ideális helyszíne. Befogadó képessége 100 fő, U alakú elrendezésben 60 fő.
Vadászterem: kis méretű, természetes fényű tárgyaló vagy szekcióterem középen konferenciaasztallal és telefonvonallal. 15 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas.
Toronyszoba: az Almásy teremmel összenyitható, exkluzív erkélyes szobában 8 fő kényelmes elhelyezése biztosítható.
Kastélykert: A 2 hektáros parkunkban outdoor tréningek, bemutatók és kerti partik kiválóan megrendezhetőek. Technikai eszközeink: flipchart táblák, projektor, írásvetítő, vászon, kitűző tábla, televízió és videó. A megbeszélések ideje alatt házi sós- és édes aprósüteményeket, gyümölcsöt, szendvicset, teát, kávét, üdítőket és ásványvizet kínálunk.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS