Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Azúr Hotel 4****

8600 Siófok, Erkel Ferenc utca 2/C, Magyarország
2004. júliusától különleges ajánlatokkal fogadja vendégeit a megszépült, exclusive, wellness-, konferencia- és üdülőszálloda (mintegy ezerfős rendezvénykapacitással).
A Hotel Azúr**** Siófok központjában, de mégis csendes környezetben, közvetlen vízparton várja vendégeit. A fövenyes strand, az egyedülálló ősfás liget olyan nyugalmat áraszt, amely biztosan segítség elfeledni rohanó világunk stresszes pillanatait. A hat hektáros parkban és a Balaton partján sétálva (vagy éppen futva) pihenheti ki magát nálunk. A parkhoz szervesen kapcsolódik modern Wellness központunk, ami szintén a pihenést, felüdülést szolgálja. Csodálatos környezet és a magas színvonalú szolgáltatások gondoskodnak arról, hogy Ön nyugodt körülmények között pihenjen vagy bonyolítsa üzleti ügyeit.

Szobák
A szálloda 204 szobáját és 18 lakosztályát a szállodaipar és vendéglátás tapasztalataira építő szakemberek alakították ki. A standard szobák egy- és kétágyas elrendezéssel vehetők igénybe.
Családok számára ideális az összenyitható delux szobatípus. Egyes szobák pótágyazhatók. Minden szoba balkonos, légkondicionált, minibárral, széffel, televízióval, telefonnal és hajszárítóval felszerelt. Internet hozzáférés az egész szálloda területén WLAN technológiával megoldott. A szálloda speciálisan kialakított szobákkal várja a kerekes székes vendégeket. A szálloda lakosztályai kiválóan felszereltek, semmi sem hiányzik a maximális kényelmhez. Az alap szobai felszereltségen kívül jacuzzival, szaunával és külön társalgóval rendelkezik.

Étkezési lehetőségek, bárok
Büféasztalos étkezések keretében magyar konyhán kívül a nemzetközi és reform konyha ételeinek széles választékát kínálják. Hangulatos lobby bárukban különféle kávé- és koktélkülönlegességekkel várják vendégeinket.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
A Balaton parton kialakított modern wellness részlegben a szálloda vendégeinek lehetősége nyílik a testi-lelki kikapcsolódásra. A kül- és beltéri élménymedencék, a termálfürdő, valamint szaunák, gőzfürdő, gőzkamra, sókamra, kondicionáló terem és a különféle masszázsok és testkezelések biztosítják teljes mértékű ellazulást és felfrissülést.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Az épületeket hathektárnyi ősfás liget öleli körbe, melyben séta- és futóösvény is található. Közvetlen kapcsolata a homokos partú Balatonnal kellemes hely napközben a pihenésre és este a naplemente megtekintésére.
A wellness részleg masszázs, regeneráló és szépségápolási programok széles skáláját kínálja. A termálmedence kiváló hely a relaxációra. A külső medencék a Balaton mellett, külön élményt nyújtanak a természeti környezetben. A szálloda a legváltozatosabb kiránduló programokat kínálja a sportot és látnivalókat kedvelőknek egyaránt.

Konferencia szolgáltatások
A Hotel Azúr a Balaton régió egyik legnagyobb konferenciaközpontjával rendelkezik. A termek változatos nagysága, variálhatósága és modern technikai felszereltsége lehetővé teszi a rendezvények széles palettájának lebonyolítását a kis létszámú tréningektől akár a 1000 fős bankett rendezvényekig. A szálloda tágas terei a konferenciákhoz kapcsolódó kiállítások lebonyolítására is alkalmasak. Business Centerben fénymásoló, telefax, számítógép segíti az üzleti ügyek zavartalan bonyolítását. A szállodában vezeték nélküli számítógép hálózat is működik, ezzel vendégek még a vízparton is igénybe tudják venni az Internet nyújtotta lehetőségeket.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS