Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Szent Orbán Erdei Hotel 4****

2625 Kóspallag-Nagyírtáspuszta, Kóspallag-Nagyírtáspuszta (27-es körzet), Magyarország
A Szent Orbán Erdei Hotel**** 2003. májusában nyílt meg 30 szobával és egy lakosztállyal.
A hotel és a fogadó a Börzsöny hegyei között, közel a Dunakanyarhoz, Magyarország legnagyobb nemzeti parkjának területén, egy tisztáson található. Kiváló lehetőséget kínál pihenésre és kikapcsolódásra, emellett ideális helyszíne hatékony tréningeknek, továbbképzéseknek, találkozóknak is. A hotel a Börzsöny Nemzeti Park területén, az erdő közepén található.

Szobák
Minden szoba tágas, rendelkezik fürdővel, műholdas TV-vel, minibárral és hajszárítóval, némelyikhez erkély vagy terasz is tartozik. A szobákban van Internet-hozzáférési lehetőség.

Étkezési lehetőségek, bárok
Éttermük a magyar ételek és italok széles választékát kínálja. Étlapuk számos helyi specialitással büszkélkedhet, úgy mint vaddisznó, őz, szarvas, amelyeket a látványkonyhában és szabadtéri grillen készítik el. Az ételekhez több mint harmincféle bor közül válogathat, Magyarország kilenc borvidékéről. Élvezze a nagyszerű ízeket teraszunkon, háttérben a pompás napsütéssel.
Mintegy 130 vendéget tud kiszolgálni, így helyet tud kínálni különböző rendezvényeknek, úgymint esküvők, ünnepségek, tanfolyamok és konferenciák.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
A látogatóknak a sportolási lehetőségek széles skáláját kínálják. Nyáron a 25 méteres, nyitott, fűtött medence mellette gyermek medencével várják vendégeinket. A két teniszpálya, kerékpárpálya, asztalitenisz,vadászterületek további sportolási lehetőségeket kínálnak. A skandináv szauna hideg medencével, masszázzsal és szoláriummal, segítenek elfelejteni a stresszes, nehéz hétköznapokat. A hotel körüli erdő gyalogtúrázók, az erdei piknikezők számára kiválló kikapcsolódási lehetőségeket nyújt. A 8 kilométeres, közlekedéstől elzárt, aszfaltút a görkorcsolyázóknak biztosít ideális terepet. Fedezze fel az érintetlen természetet nyáron lovaskocsin, télen pedig lovasszánon! A kalandot kedvelőknek horgászási (csupán 9 kilométerre a hoteltől) és vadászati lehetőség is rendelkezésére áll. Tíz év pihenő után 2003. óta újra teljes gőzzel üzemel a börzsönyi kisvasút. Azoknak, akik inkább a beltéri életet kedvelik, igénybe vehetik bowling-pályánkat, valamint rendelkezésükre áll a bár.

Konferencia szolgáltatások
Konferenciák vagy csapatépítő tréningek megrendezésére a hotel négy világos termet és akár 140 ülőhelyet tud rendelkezésre bocsátani. Igény szerint flip-chart táblákat, írásvetítőt, televízíót, videót, DVD-t, projektort, wireless mikrofont és egyéb eszközöket a helyszínen biztosítananak. A konferencia termek Internet-hozzáférési lehetőséggel vannak felszerelve.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS