Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Benczúr Hotel 3***

1068 Budapest, Benczúr u. 35., Magyarország
A szálloda belvárosi fekvése ellenére egy igazi kis zöld sziget, ahol a város zajától elzárva csendes, kertes környezet várja a vendégeket. Mindez párosul a világszerte emlegetett magyaros vendégszeretettel, melyet a jól felkészült személyzet garantál.

Szobák
A hotel 158 igényesen kialakított, színes televízióval, telefonnal és minibárral felszerelt, részben légkondicionált szobával, ingyenes Wifivel várja kedves vendégeit.

Szolgáltatások a közös terekben
A vendégek további kényelmét szobaszerviz, széf, csomagmegőrző, parkoló szolgálja, kikapcsolódását étterem, kávézó, ajándékbolt, fodrászat és kerthelyiség biztosítja.

Étkezési lehetőségek, bárok
A Hotel Benczúr étterme a széles körben elismert konyhájának, valamint hangulatos teraszának köszönheti népszerűségét.



Az étlapon a tradicionális magyar konyhát idéző ételválaszték kap nagyobb szerepet.

Konferencia szolgáltatások
A hotel mind a nyolc, változatosan berendezhető, a legkorszerűbb technikával felszerelt konferenciaterme légkondicionált, a termekhez ruhatár is tartozik. Hangulatos terasz és belső kert is rendelkezésre áll, amely ideális helyszíne lehet a kávészüneteknek.

A budapesti Benczúr Hotel rendezvénytermei tárgyalások, szemináriumok, workshopok és csapatépítő tréningek helyszíne is lehet. Rendezvényét elképzeléseinek megfelelően a legapróbb részletekig megtervezzük, megbízható és szakképzett személyzet, és modern technika garantálja az Önök sikeres üzleti megbeszéléseit és privát rendezvényeit, akár kizárólagos használattal 20-250 főig.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS