Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Danubius Hotel Hélia 4****

1133 Budapest, Kárpát u. 62-64., Magyarország
Szobák
Szobák fürdőszobával, önállóan szabályozható légkondicionálóval, műholdas színes televízióval, minibárral, telefonnal, vízforralóval ingyenes kávé/tea filterekkel, ingyenes wifi-használattal, kilátással a Dunára, Margitszigetre, a budai hegyekre vagy a Kárpát utcára, némely szoba erkéllyel. Három emeleten nemdohányzó szobák, valamint szobák mozgássérülteknek és ISDN-nel felszerelt lakosztályok is találhatóak.

Étkezési lehetőségek, bárok
Jupiter étterem
Reggel, délben, este min. 30 várt főtől gazdag büféválaszték várja a vendégeket az étlapok mellett.
Az étlapon a magyar és nemzetközi konyha ajánlatai mellett a vegetáriánusok is megtalálják az ízlésüknek megfelelő ételeket. A kínálat kiterjed a bio- és kímélő ételekre is.
Az étterem ideális lehetőséget kínál üzleti ebédek és vacsorák, tárgyalások és tanácskozások lebonyolítására. Ebédnél cimbalmos. esténként zongorista gondolskodik a jó hangulatról.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
A Wellness & fitness szolgáltatások leginkább a regenerálódásra, szépségre és betegségmegelőző programokra összpontosítanak.

Fedett uszoda (17,5 x 7,8 m, 26-28°C), termál medencék (7,8 x 5,3 m, 32-34°C, 5,3 x 5,3 x 3,1 m, 36-38°C), örvényfürdő, gőzfürdő

Napozó terasz, szauna, infraszauna, szolárium

Danubius Premier Fitness: személyre szabott fitness terv, ellenőrzésekkel, kerékpározás, futás, csoportos foglalkozások (aerobik, spinning, nyújtás, step, yoga, vízi torna)

Masszázs: gyógy-, sport-, reflex-, hidro-, Thai-, király- aromaolajjal, relaxáló fej-, és nyak-, anticellulitisz-, nyirokmasszázs, száraz kefe-, forró guriga-, lazító hátmasszázs, tibeti mézes masszázs, valamint Wellness nyirokmasszázs

Pedikűr, manikűr

Helia Kozmetikai és Fodrász Szalon

Gyógykezelések, úgymint iszappakolás és hidroterápia relaxálás céljából, Aphrodite pakolás, Kleopátra fürdő


Gyógyászat
A gyógyvizet eredetileg 1886-ban hozták felszínre, mely a margitszigeti forrásból 70°C-osan tör elő, majd 32-34°C és 36-38°C-ra lehűtve, páratlan gyógyhatású alkotóelemeit megőrizve kerül alkalmazásra.

A margitszigeti termálvíz híres rendkívüli gyógyító hatásáról. Különösen alkalmas izületi- és izomfájdalmak, kimerültség, fáradtság, keringési zavarok és hasonló betegségek kezelésére. A termálvízben való tartózkodás alkalmas az ellazulásra, hogy megszabaduljunk a mindennapi stressztől, feszültségtől.

Konferencia szolgáltatások
A szálloda különösen alkalmas tárgyalások, tanácskozások, szimpóziumok, kiállítások és egyéb rendezvények lebonyolítására, mivel a konferencia szinten egyidejűleg összesen 900 fő elhelyezéséről tudnak gondoskodni, a legmodernebb technikai háttér biztosítása mellett.
Mind a 9 rendezvényterem a "C" konferencia szinten található, többségükből gyönyörű rálátás nyílik a Dunára. A termek mindegyike természetes megvilágítású és légkondicionált.
A színvonalas kiszolgáláshoz a legmodernebb hang, fény és képtechnikai berendezések is hozzátartoznak. A konferenciatermekben, lobbyban, a Business Centerben és más közösségi helyiségekben szélessávú, nagysebességű vezeték nélküli (WiFi) internethozzáférés igényelhető.



Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS