Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Monte Christo Hotel 3***

1031 Budapest, Nánási út 93-97, Magyarország
Szobák
A Hotel Monte Christo*** 74 kiválóan felszerelt szobával várja régi és új vendégeit. Minden szoba TV-vel, telefonnal, tágas fürdőszobával felszerelt.

A szálloda két épületrészből áll. A Nánási úti épületszárny 41 Classic szobája zuhanyzóval, wc-vel, részben televízióval, telefonnal és hűtővel felszerelt. A Duna-parti szárny mind a 30 Touring szobája az Öregdunára néz, fürdőkáddal, wc-vel, telefonnal felszerelt. A szálloda továbbá 3 jól felszerelt apartmannal is rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
Egyéb szolgáltatások: éjjel-nappali recepció és drinkbár, hitelkártya elfogadóhely, széf, parkoló, taxi, szobaszervíz, egyéni programszervezés.

Étkezési lehetőségek, bárok
A szálloda éttermében éppúgy megtalálhatóak a magyar konyha gasztronómiai különlegességei, mint a nemzetközileg ismert és kedvelt ételek és italok teljes választéka.
A Monte Christo Étterem vállalja céges és magánrendezvények teljes körű lebonyolítását 12 főtől 200 főig. Ideális helyszín az elegáns esküvők, rendezvények és a meghitt családi események lebonyolítására.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
A szauna, a teniszpálya és a szabadtéri medence ( a nyári időszakban ) korlátlanul áll a hotel vendégei részére.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Nem messze a szállodától szabadtéri teniszpálya, edzőterem, vízipark található, kajak-kenu valamint horgászási lehetőség nyílik a Dunán.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS