Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Európa Fit Hotel 4****superior

8380 Hévíz, Jókai u.3, Magyarország
A Hotel Európa fit ****superior Hévíz zöldövezetében fekszik, 400 m-re Európa legna¬gyobb melegvizű gyógytavától.
A 234 szoba (egyágyas-, kétágyas-, összenyitható-, mozgássérült- és apartszoba, suite) mindegyikéhez erkély vagy terasz tartozik, a szobák káddal/zuhanyzóval, hajszárítóval, széffel, telefonnal, satelit televízióval, minibárral felszereltek.

Szobák
A szálloda 236 klimatizált szobával várja kedves vendégeinket. Mindegyik szobához erkély vagy balkon tartozik, káddal/zuhanyzóval, hajszárítóval, széffel, telefonnal, műholdas televízióval, minibárral felszereltek. Több szobában közvetlen internet-csatlakozási lehetőség áll a vendégek rendelkezésére.

Étkezési lehetőségek, bárok
Citrus Éttermünk ínyenc gasztronómiával, gazdag ételkínálattal (nemzetközi és magyaros ételek, vitál reggeli, diétás, reform és gourmet ételek) várja vendégeit.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Gyógymedence, élményfürdő, kültéri- és beltéri úszómedence, Acapulco családi élménymedence (nyáron), whirlpool, szaunák, gőzfürdő, infraszauna, tepi-caldarium, frigidarium, szolárium. Arc- és testkozmetika, alternatív távol-keleti masszázsterápia, aromaterápia, thalassoterápia, mezoterápia, speciális kozme¬tikai testkezelések, fodrászat, manikűr, pedikűr. Sportanimáció, fitneszterem, asztalitenisz, kerékpár, vízi ae¬robic, watercycling, nordic walking, szabadtéri és terem gim¬nasztika, túrázás.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Naponta reggeli torna és vízigimnasztika a speciális súlyzók segítségével, tartásjavító torna és streching. Vállalkozó szellemű vendégeinket várják a reggeli futásnál és a Power Walking-on is. Ingyenes fitness tanácsadás segíti a fitness terem használatát. Az aktívan kikapcsolódni vágyókat várja a biliárd és a tenisz.

Konferencia szolgáltatások
Szállodánkban 3 konferenciaterem található. A legnagyobb terem 200 fő befogadására alkalmas, míg a kisebbek 40 il¬letve 60 fő elhelyezését teszik lehetővé. A termek mindegyike légkondicionált, és audiovizuális technikával felszerelt.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS