Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hunguest Hotel Erkel 3***

5700 Gyula, Várkert u 1, Magyarország
A Hunguest Hotel Erkel*** a Várkertben, ősfákkal övezett környezetben, a csónakázótó és a Vár szomszédságában, közvetlen átjárással a négycsillagos minősítésű Várfürdőbe, barátságos légkörben várja Vendégeit.

Szobák
A szálloda 2011 tavaszán megújult háromcsillagos Munkácsy szárnya 122 szobával rendelkezik. Ebből 97 standard kétágyas szállodai szoba, 20 tágas légkondicionált superior és 5 szoba akadálymentesített, mely utóbbi szintén légkondicionált. A zuhanyzós, modernül berendezett szobák egy részéből csodálatos kilátás nyílik a Várkertre, a csónakázótóra és a várra. Minden szobában található színes televízió, telefon, valamint mini bár biztosítja vendégek kényelmét. Várra néző panorámát nyújtó superior és akadálymentesített superior szobáink bővített szolgáltatásokat kínál vendégeinknek: DVD lejátszót és szobaszéfet helyeztünk el. Teljes nemdohányzó szintek, illetve szobák állnak a látogatóink rendelkezésére. Szállodánk háromcsillagos épületrésze nem erkélyes. Örömmel tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2011 tavaszán megnyitottuk a négycsillagos Dürer szárnyunkat, ahol 177 standard kétágyas szobával, 5 várra néző lakosztállyal és 4 akadálymentesített szobával várjuk a pihenni vágyókat. A zuhanyzós, erkélyes szobák egy részéből csodálatos a kilátás nyílik a Várkertre és a csónakázótóra. A mai kor igényeinek megfelelően minden szoba légkondicionált, LCD TV-vel, mini bárral, telefonnal, internet elérhetőséggel, szobai széffel ellátott! Füstmentes szintek és szobák várják kedves Vendégeinket.

Szolgáltatások a közös terekben
Telefon, telefax, fénymásolás, térítés ellenében gépkocsi parkolás, főbb hitelkártyák elfogadása, széf, üzenetközvetítés, taxirendelés, ébresztés, piperemosás, vasalás.

Étkezési lehetőségek, bárok
2011 májusában megnyitottuk Orchidea éttermünket, ahol a magyar specialitások mellett a nemzetközi konyha ízeivel, helyi különlegességekkel is megismerkedhetnek vendégeink. Violin kávézónkban kávé különlegességek és kitűnő italok széles választékát kínáljuk, bemutatva a magyar borvidékek különlegességeit is!

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Egészség és Harmónia Centrumunkban Vendégeink felfrissüléséről finn- és infra szaunák, aroma gőzkabin, szolárium, kondicionálóterem, sószoba, merülő- és kényeztető medence, valamint élményzuhany, és masszázs szolgáltatásaink állnak a Vendégeink rendelkezésére.

Gyógyászat
A szállodából egy fedett, fűtött folyosón keresztül lehet átjutni a Várfürdő területére. A fürdő termálkútjának 72°C-os gyógyvize rendkívül alkalmas mozgásszervi megbetegedések, nőgyógyászati panaszok gyógyítására, valamint rehabilitációs kezelésekre. Orvosi vizsgálatok; iszappakolás; orvosi, masszázs; hidroterápia; elektroterápia: mikrohullám, ultrahang, interferencia, iontoforézis, galvánkezelések, örvényfürdő, diadinamikus áramkezelés; gyógytorna.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS