Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hunguest Hotel Nagyerdő 3***

4032 Debrecen, Pallagi út 5., Magyarország
Debrecen nemcsak egyike Magyarország legnagyobb vidéki városainak, hanem a Tiszántúl kulturális, vallási, gazdasági és idegenforgalmi központja is egyben. A várost Magyarország keleti "fővárosának" is nevezik.
A szálloda a város legszebb részén, a Nagyerdő zöld szívében idillikus, békés környezetben található.

Szobák
A szállodában 103 - részben pótágyazható - kétágyas és 3 egyágyas szoba, valamint 2 lakosztály található. A szobák mindegyike fürdőszobás, erkélyes, televízióval, telefonnal és minibárral felszerelt. A szobák egy része klimatizált.

Szolgáltatások a közös terekben
Animátor, ajándékbolt, széf, zárt parkoló, taxirendelés, egészségpénztári kártyák elfogadása, szobaszervíz, fürdőköntös-, hajszárító- és kerékpárkölcsönzés, a közösségi terekben vezeték nélküli internetszolgáltatás, magánpraxis keretében gyógymasszőr, fogorvos, urológus.

Étkezési lehetőségek, bárok
A szállodában két klimatizált étterem, lobby bár működik. A szálloda belső parkjában nyári rendezvények lebonyolítására alkalmas grillkert található, ahol kemencében, faszénparázson és bográcsban készíthetők el a magyaros ételkülönlegességek. Az étterem a reggelit svédasztalról, a főétkezést a'la carte-, büfé-, illetve menürendszerben kínálja.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
A szállodában szauna, pihenőkertjében pedig teniszpálya áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda közelében lehetőség nyílik tekézésre, lovaglásra, úszásra és különböző labdajátékokra. A 100 m-re fekvő gyógyfürdőben szauna és szolárium található. Ugyanitt az év minden napján nyitva tart az Aquaticum fedett mediterrán élményfürdő, az igazi háromgenerációs vízicentrum. Szolgáltatások: 11 csúszda, sodrófolyosó, pezsgőmedencék, jacuzzik, két barlangfürdő, hullámmedence, gyermekmedence, mászófal, dögönyözők.

Gyógyászat
A szálloda termálvizes élménymedencéje (6x6 m) térítésmentesen áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda saját gyógyászattal rendelkezik, ahol a vendégek az alábbi szolgáltatásokat vehetik igénybe: masszázs (svéd, orvosi, frissítő), tangentor, szénsavas fürdő, iszappakolás, elektroterápia (iontoforézis, diadinamikus áramkezelés, interferenciakezelés, szelektív ingeráram, TENS kezelések, ultrahullám kezelések, mágnesterápia), reuma szakorvosi ellátással, inhalálás (gyógyvizes és gyógyszeres). A szállodától 100 m-re található a gyógyfürdő. Az 1400 méteres mélységből, 69 °C-os hőmérsékletű, ásványi sókban gazdag (alkálikloridos, hidrogén-karbonátos), gyógyhatású termálvíz tör fel. A gyógyfürdő kupolás medence-csarnokában négy termálvizű medence, váltófürdők és hőlégkamrák találhatóak. Orvosi beutaló és TB kártya megléte esetén fürdőutalvány felírási lehetőség biztosított.
Kezelhető betegségek
Idült ízületi gyulladások, porckopásos betegségek, ortopéd elváltozások, baleseti utókezelések, egyes szív- és keringési rendellenességek, nőgyógyászati betegségek számos változata, idegfájdalmak kezelése.
Ellenjavallat
Akut gyulladásos betegségek, szívelégtelenség, terhesség, epilepszia.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS