Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Abacus Business & Wellness Hotel 4****superior

2053 Herceghalom, Gesztenyés út 3., Magyarország
Közép-Magyarország legújabb business és wellness szállodája Pest megye nyugati kapujában, Budapesttől 15 percre, Herceghalmon található. Az ABACUS Hotel inspiráló légköre, innovatív környezete, világszínvonalú konferenciatechnikája, egyedülálló rendezvénykapacitása és újraértelmezett gasztronómiai filozófiája miatt az üzleti és szellemi élet közösségi tere. A négycsillagos intelligens szálloda 128 szobával illetve lakosztállyal rendelkezik, első osztályú éttermében elismert mesterszakácsok várják a vendégeket. Az ABACUS Golf Központ és az ABACUS Spa wellness-birodalom a kikapcsolódáshoz és a felfrissüléshez biztosítanak luxuskörülményeket. A hoteltől 3 km-re található az önálló, 17 hektáros, egyedi esemény- és játékterekkel rendelkező ABACUS Rendezvényközpont.

Szobák
Az ABACUS Hotel 117 standard és superior szobával, 10 emelt szintű lakosztállyal és egy elnöki lakosztállyal rendelkezik, melyekben összesen 280 férőhelyet kínál. A szobák belső kialakítását a konstruktivizmus és a stílusos, művészettel egybekomponált minimál design inspirálta, ahogy a Hotel közösségi helyiségeit is.

Kiegyensúlyozott színek, a test és a lélek sajátosságait tudatosan figyelembe vevő ergonomikus bútorzat, modern elegancia és mindent átható csúcstechnika - mindez együtt a Hotelnek olyan atmoszférát ad, amely a gondolatébresztés és az ellazulás szinergiáját biztosítja. A szobák tervezését a tökéletes kényelem kialakítása vezérelte: a legtöbb szoba rendelkezik terasszal, egyedileg szabályozható légkondicionálóval, IP TV-vel, laptop méretű széffel, valamint a Hotel teljes területén biztosított a korlátlan Wi-Fi elérés.

Szállodánk kialakítása során figyelembe vettük mozgáskorlátozott vendégeink igényeit is. Az akadálymentesített szobában nagyobb és tágasabb fürdőszoba, illetve belső terek gondoskodnak vendégeink kényelméről.

Standard szoba
24,3 m2 alapterületű standard szobából 35 db áll rendelkezésre az ABACUS Hotelben.

Superior szoba
A 74 négycsillagos Superior szoba kompakt és kényelmes teret biztosít, így az átutazó és a hosszabb időre beköltöző vendégek számára is ideális.
A Superior szobák mérete: 24,3 m2
A Superior szobák erkéllyel rendelkeznek

Superior Connecting szoba
A nyolc darab Superior Connecting szobát a családdal érkező vendégek igényei ihlették, terei egybenyithatók.
A Superior Connecting szobák mérete: 2×24,3 m2
A Superior Connecting szobák erkéllyel rendelkeznek

Junior suite
A szálloda hat emelt szintű lakosztályában exkluzív bekészítés várja a vendégeket.
A Junior suite mérete: 35,6 m2
A Junior suite-ok erkéllyel rendelkeznek

Deluxe suite
Tágas tereket, nagyméretű teraszt és gyönyörű kilátást biztosít az ABACUS Hotel négy Deluxe lakosztálya.
A Deluxe szobák mérete: 32,6-34,2 m2, 13,6 m2-es terasz tartozik hozzá.

President suite
Az ABACUS Hotel elnöki lakosztályában a teljes gondtalanság és a világszínvonalú kényelem biztosít még a sokat utazó VIP vendégek számára is új inspirációt.
A President suite mérete: 41,1 m2, 36,1 m2-es terasz tartozik hozzá.

Étkezési lehetőségek, bárok
Az ABACUS Restaurant Segál Viktor executive chef irányítása alatt értő módon hozza harmóniába a nemzetközi és a magyar konyha íz-világát, az így létrejövő magas fokú gasztronómiai élmény garantálja az itt rendezett üzleti és családi találkozók sikerét. A fúziós konyha, sous vide technológia kreatív alkalmazásával ez a modern gourmet étterem a tökéletes íz-kompozícióra helyezi a hangsúlyt.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Az ABACUS Business és Wellness Hotel**** programjavaslatai:
* Lovasbemutató
* Lovas versenyek
* Lovaglásoktatás
* Lovas túrák
* Lovas kocsizás a Rendezvényközpont területén vagy Herceghalmon
* Gyermeklovaglás pónilovon
* Golf
* Borospince látogatás
* Horgászat
* Búvárkaland
* Motoros siklóernyő
* Hőlégballonozás
* Rendezvényekre egyedi programajánlatok

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Programlehetőségek a környéken:
Aktív kikapcsolódáshoz a Zsámbéki-medence több világszínvonalú golfcentrumot, szabadidő programot és sportlétesítményt kínál.

Herceghalom nem csak a fejlesztések terén, hanem a színes, változatos programok tekintetében is kiemelkedő. A példaértékű közösségi összetartás eredményeként a település lakói híven őrzik hagyományaikat. A nemzeti és a vallási ünnepek mellett rendszeresen szerveznek művészeti kiállításokat, kézműves programokat, író-olvasó találkozókat és sporteseményeket. A Budaörsi Kistérségi Fesztivál minden szeptemberben várja az ide látogatókat. A Zsámbéki-medence települései által szervezett többnapos rendezvénysorozatban állandó résztvevő Herceghalom. Koncertek, sportrendezvények, játszóház és főzőverseny szórakoztatják az ide látogatókat.

Népszerű a községben a lovas-, kerékpár-, borturizmus és a vadászat.
A település legfőbb kirándulóhelyei: a Kozáromi-tó vagy egy séta a régi vízimalom romjaihoz. A Budavidék Zöldút a Békás-patak vízgyűjtőjéhez tartozó települések közötti, kerékpározásra és túrázásra egyaránt alkalmas, aktív kikapcsolódást garantál. A Budavidék Zöldút a következő településeket köti össze: Biatorbágy, Budajenő, Herceghalom, Etyek, Páty, Perbál, Telki, Tinnye, Tök és Zsámbék.

Gyógyászat
Az ABACUS Spa központ kialakítását a világszínvonalú testi-lelki megújulás igénye inspirálta. Az 1600 négyzetméteres wellness-centrumban komplett életmódprogramok, vízi- és szaunavilág, valamint spa-élmények teljes skálája várja a megújulásra vágyó vendégeket.

Konferencia szolgáltatások
Az ABACUS Hotel az üzleti és szellemi élet ösztönzésében a tudás és a tudatosság eszközeivel vállal szerepet.
A konferenciatermek és szolgáltatások meghatározó eleme az intelligens technológia. 300 négyzetméteres bálterem, négy szekcióterem, VIP tárgyaló és IPTV technológia áll vállalati vendégek rendelkezésére. A rendezvények szakmai megtervezéséért és lebonyolításáért a hotel professzionális rendezvényszervező csapata felel.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS