Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Mercure Budapest Korona 4****

1053 Budapest, Kecskeméti u. 14., Magyarország
412 szoba: Superior Standard, Superior Privilege, Superior Junior Suite és Superior Deluxe Suite, melyek közül biztosan megtalálja a leginkább Önnek megfelelőt. Ingyenes szélessávú Wifi és internet sarok áll vendégeink rendelkezésére.
A szálloda WINESTONE étteremmel, lounge-gal, uszodával és szaunával is rendelkezik.
Gyors és egyszerű közlekedés a repülőtérről és saját parkolóház.

Szobák
A szálloda és minden szoba 100% nem dohányzó.
A hangszigetelt, légkondicionált, fürdőszobás szobák mindegyike
rendelkezik tea- és kávéfőzési lehetőséggel, ingyenes Wifivel,
széffel, hajszárítóval, fürdőszobai bekészítésekkel, mosodai
szolgáltatással, minibárral és 24 órás szobaszervizzel.

Szolgáltatások a közös terekben
Egyéb szolgáltatások: fedett uszoda, szauna, internet sarok, ingyenes wifi, vasalószoba, 24 órás portai szolgáltatás, biztonsági szolgálat, kamerarendszer, tűzjelző, térítés ellenében garázs, mosatás, vegytisztítás, csomaghordás, taxi és reptéri transzfer.

Étkezési lehetőségek, bárok
Egészséges és változatos büféreggeli a Grand Market Hall étteremben magyaros és organikus választékkal. A WINESTONE étterem kiváló helyszín üzleti megbeszélésére, élvezze a széles italválasztékot és az ízletes ételeket. A MyBridge Lounge-ban egészséges és trendi ételekkel várják exkluzív környezetben.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Egy hosszú nap után pihenje ki magát a szálloda wellness részlegében, ahol egy medence és egy szauna található. Élvezze a vásárlási lehetőséget a Váci utcában és a Vásárcsarnokban, vagy tegyen egy sétát a Duna-parton. Számtalan kulturális program és szórakozási lehetőség várja.

Konferencia szolgáltatások
Kiváló helyszínt biztosítanak üzleti és privát rendezvényeihez egyaránt, melyeket alapos előkészítéssel és sikeres szervezéssel valósítanak meg. A 8 légkondicionált, természetes megvilágítású konferenciaterem a mobil falaknak köszönhetően számtalan lehetőséget kínál 10-150 fős rendezvények lebonyolítására. Tematikus kávészünetek és üzleti ebédek széles választéka várja. A rendezvény sikerét rendezvényszervező és technikus kollégák segítik.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS