Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

NH Hotel Budapest City 4****

1137 Budapest, Vígszinház utca 3., Magyarország
A szálloda a 13. kerületben, Budapest legrégibb és talán legszebb színházának tőszomszédságában található, csupán néhány percre a Margit-szigettől vagy a Nyugati Pályaudvartól.

Szobák
A 160 különleges, modern stílusban berendezett szobák mindegyike légkondícionált, hangszigetelt, 2 telefonvonallal, SAT-TV-vel, Pay-TV-vel, mindhárom féle internet-csatlakozási lehetőséggel (ISDN, LAN, analóg modem) felszerelt. A vendégek kényelmét szolgálja még a minibár és a szobai széf, az ingyenes kávé- és teakészítési lehetőség, illetve a különböző keménységű párnaválaszték.
A fürdőkádas fürdőszobákban különlegesen gazdag bekészítéssel kedveskedünk vendégeinknek, illetve lehetőség van "woman-style" vagy "man-style" szoba igénybevételére is (különböző magazinok, fürdőköpeny, papucs, a hölgyeknek pl. hajkefe, uraknak pl. borotva stb. bekészítésével).

Szolgáltatások a közös terekben
Kamerákkal felszerelt, 300 férőhelyes mélygarázsunkban biztonságos és kényelmes parkolásra, valamint autómosásra is van lehetőség. Egyéb szolgáltatásaink közé tartozik a Business Center, ruhatisztítás, 12 órás szobaszervíz, autóbérlés, programszervezés stb.

Étkezési lehetőségek, bárok
Szállodánk 136 fős étteremmel és 40 fős bárral rendelkezik. Vendégeink részére a legfrissebb alapanyagokból összeállított gazdag büféreggelit kínálunk (ára 16 EUR/fő). Szobaáraink tartalmazzák azonban az "Early Riser" típusú reggelit (kávé v. tea, péksütemény).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Bár az NH szállodák elsősorban az üzleti utazók igényeit hivatottak kielégíteni, természetesen vendégeink pihenésére, felüdülésére is gondoltunk: a legfelső emeletet ezért szaunával, fitness-teremmel, pihenőágyakkal rendeztük be. Ezeket a szolgáltatásokat a szobaár minden esetben tartalmazza

Konferencia szolgáltatások
5, természetes megvilágítású konferenciatermünk (összesen 230 m2 alapterületen) mindegyike a legmodernebb technikával felszerelt. Termeink közül 2 összenyitható, így a maximum kapacitás 100 fő. Két termünk továbbá egy-egy kellemes terasszal rendelkezik.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS