Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hunguest Hotel Béke 3***

4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 10., Magyarország
Hajdúszoboszlót másnéven a "reumások Mekkája"- ként is szokták emlegetni. Az 1100 m mélyről felszínre törő 73 °C-os hévíz igen gazdag konyhasó-, jód- és brómtartalmánál fogva alkalmas többek között idült mozgásszervi betegségek gyógyítására. Fürdő- és inhalációs kúraként több bel-, bőr- és nőgyógyászati megbetegedésre is jó hatást gyakorol. Budapestről a 3-as számú autópályán és a 33-as úton autóval mintegy 2,5 óra alatt érhető el a város.
A szálloda a város zöldövezeti részén fekszik. A közelben több szálloda, vendéglátó üzlet és szórakozóhely üzemel. A város központja 10-15 perces sétával érhető el.

Szobák
Az 1998-ban felújított szálloda valamennyi szobája erkélyes, telefonnal (közvetlen távolsági vonallal), minibárral és műholdas vételi lehetőséget is biztosító színes televízióval felszerelt. Az allergiás vendégek részére parkettás szobák állnak rendelkezésre. A nem dohányzó vendégeknek kijelölt szobák az első és a második emeleten találhatók. Szobaszám: 200, ebből lakosztály: 10, kétágyas szoba: 160, egyágyas szoba: 30.

Szolgáltatások a közös terekben
Telefon, telefax, fénymásolás, széf, főbb hitelkártyák és üdülési csekk elfogadása, zárt parkoló, mosoda és vegytisztítás, fodrász, kozmetika, pedikűr, manikűr, természetgyógyász, drugstore, biofitotéka, ruházati butik, hostess.

Étkezési lehetőségek, bárok
Az étteremben büféreggeli, büfé rendszerű és a'la carte főétkezés vehető igénybe. A vacsorát hangulatos élőzene mellett lehet elfogyasztani. Az étterem egy része elszeparálható, ahol kisebb rendezvények lebonyolítására nyílik lehetőség. A Club-Café széleskörű kávé-, coctail és egyéb italvá-lasztékkal, fagylaltokkal, házilag készített süteményekkel várja vendégeit, jó idő esetén a teraszon is.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Egy fedett és két nyitott úszómedence, szauna, szolárium. A szálloda közelében tenisz- és bowlingpálya található, valamint lehetőség van kerékpár kölcsönzésre, nyáron bringóhintózásra.

Gyógyászat
Gyógyászat
OEP által támogatott gyógykezelések igénybe vehetők házi orvosi beutalóval és TB kártyával. A szálloda saját - a hotelszárnnyal egybeépült - fürdő- és gyógyászati részleggel rendelkezik. Két fedett és egy nyitott gyógyvizes medence élményfürdő szolgáltatásokkal, számos balneo- és fizioterápiás kezelés szolgálja a vendégek gyógyulását. Fürdőutalvány felírás lehetősége orvosi beutaló ellenében biztosított.
Kezelések
Orvosi vizsgálatok (általános, reumatológiai, belgyógyászati, fogorvosi); masszázs (orvosi, frissítő, reflex); gyógytorna (egyéni, csoportos, tornatermi és víz alatti); balneoterápia (súlyfürdő, iszappakolás, tangentor, örvényfürdő, szénsavas fürdő); fizioterápia (Tens kezelések, Cryoterápia, rekeszes galván, elektromos kádfürdő, ultrahang, stb.); sóterápia, fényterápia.
Kezelhető betegségek
Idült izületi gyulladások, degeneratív ízületi elváltozások, a gerinc különböző idült gyulladásos és degeneratív megbetegedései, idült idegfájdalmak, ideggyulladások, Heine Medin betegség utáni valamint más okból kialakult bénulások utókezelése, idült bőrbetegségek, érszűkületek, idült nőgyógyászati megbetegedések, meddőség, psoriasis, légúti allergia.
Ellenjavallatok
Heveny gyulladásos megbetegedések, bármely rosszindulatú daganatos betegség, keringési elégtelenség, kórosan magas vérnyomás, TBC, súlyos idegrendszeri megbetegedés, fertőző betegségek, terhesség.

Konferencia szolgáltatások
Egy 370 fő befogadására alkalmas, rendezvénytechnikai eszközökkel felszerelt előadóterem és 4 db 35 - 40 fős szekció terem áll rendelkezésre.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS